Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
a sad odo kucici mojoj i vrcem se popodne ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) a kisa apda li pada ...eto nama proleca sto smo cekali sad smo dobili .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Iskra je napisao: Najgora je napisao: ovaj žika baš vredan neki ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) a vi kako te ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) poslovno kao i svaki dan Vi? Niki dušo ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Nikita je napisao: a sad odo kucici mojoj i vrcem se popodne ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) a kisa apda li pada ...eto nama proleca sto smo cekali sad smo dobili .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) joj vala da znaš.. ni na vidiku lepo vreme ovo je za plakanje mame mi moje ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: Najgora je napisao: ovaj žika baš vredan neki ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) a vi kako te ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) poslovno kao i svaki dan Vi? Niki dušo ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) a i mi isto tako malo neurozno.. ovo vreme me melje ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
a jes vala već dosadno ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma kantastrofa idem negde u toplije krajeve ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
vodi i mene!
odo da radim :*
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
važii :* ajd ti samo i ja ću sad ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Dobar dan
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|