Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: jel su ovde sad atributi ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Jesu,pokazuj!!! nemam ja što pokazati valjda ti je to jasno ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
a vid Iskra starog lisca Pita tztztztzt
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Emanuella je napisao: ne Iskric tributa nema nikud sto smo pokazivali,pokazivali smo Emka si videla neki se stisli ko da če im uzmemo ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Emanuella je napisao: a vid Iskra starog lisca Pita tztztztzt ee opasan je on mangup ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Na sekundu iz daleka,kao i da nisam,hah!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Opsan iskusan tztztzt
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Morate atribute radi evidencije pokazat,zaboravio sam,pa da nesto napisem,ide proljece pa ce mozda i malo inspiracije,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Emanuella je napisao: Opsan iskusan tztztzt tako je moja frendice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Morate atribute radi evidencije pokazat,zaboravio sam,pa da nesto napisem,ide proljece pa ce mozda i malo inspiracije,,, pa msm nisam se puno promjenila od prije mjesec dana kad sam kacila slike ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Morate atribute radi evidencije pokazat,zaboravio sam,pa da nesto napisem,ide proljece pa ce mozda i malo inspiracije,,, pa msm nisam se puno promjenila od prije mjesec dana kad sam kacila slike ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Ma samo nabolje,ali nisam pribiljezio,a sjecanja su varljiva,ko ovo vrijeme,,,
|
|
|
|
|
|