Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
evo meni smene sad mozete da nastavite
Manijaku, nemoj samo sa Iskrom neke podjebljive sale te joj nisu jasne
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_MaNiaC_ je napisao: Dobar dan ,braćo i sestre . ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) o drug.. si stigao ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Trile je napisao: evo meni smene sad mozete da nastavite
Manijaku, nemoj samo sa Iskrom neke podjebljive sale te joj nisu jasne fala ti bate.. kako ti mene razumeš pa to je za priČu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Dobar dan ,braćo i sestre . ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) o drug.. si stigao ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Iskrice ... Šta ima , šta se radi ?
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Trile je napisao: evo meni smene sad mozete da nastavite
Manijaku, nemoj samo sa Iskrom neke podjebljive sale te joj nisu jasne Ma ja sa njom samo ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) ,kakve podjebljive šale ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
_MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Dobar dan ,braćo i sestre . ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) o drug.. si stigao ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Iskrice ... Šta ima , šta se radi ? Odaklem da počnem e vako reko ja Triletu da je on maj best frend al ebi ga on moj ingliš IČ ne razume ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
_MaNiaC_ je napisao: Trile je napisao: evo meni smene sad mozete da nastavite
Manijaku, nemoj samo sa Iskrom neke podjebljive sale te joj nisu jasne Ma ja sa njom samo ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) ,kakve podjebljive šale ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) al mu objasni alal ti Čufte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Šta će mu pričaš na ingliš ,kaži si mu po srpski ,kako jeste . Ma ko`e ću mu objašLjavam ,taj sve zna , k`o učitečjica pred penziju. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
naČi tu je moja greška auuu ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Nije tvfoja , nego njegova. Zaboravila si da ti i ja nikad ne grešimo ,a i ne grešamo ( pravimo gre` ). ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|