Autoru |
Poruka |
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Zavisi, ako naidjem na damu što da ne 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Sad će Bole da ti udeli neki komplimenčić,cvetić,.....lafčina je on
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
vuja kojic je napisao: onako,dogovarali se nešto oko mature kolko jel 30 ili 35...msm godina mature ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a ne volem ja to komplimenti i tako to ič ja ne ljubim ja volim da se šalim ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
julija ja imam 19 ako si pogrešno informisana
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Iskra je napisao: a ne volem ja to komplimenti i tako to ič ja ne ljubim ja volim da se šalim ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) tako je Iskra.... jes, taman nekome trebaju komplimenti na forumu... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
vuja kojic je napisao: julija ja imam 19 ako si pogrešno informisana nisam uopste informisana...jer se ne informisem oko onoga sto me ne zanima Potpuno je nebitno ko koliko ima godina za komunikaciju na forumu Prvo...bila je SAMO sala...al ocigledno sa pogresnom osobom A drugo...cini mi se da si postavljao slike (onda ocigledno tudje, mozda isto sale radi)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Julia je napisao: Iskra je napisao: a ne volem ja to komplimenti i tako to ič ja ne ljubim ja volim da se šalim ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) tako je Iskra.... jes, taman nekome trebaju komplimenti na forumu... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ovde samo sekire što nisu radile
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a ne.. nema sekira više to je OUT.. not IN ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Julia je napisao: vuja kojic je napisao: julija ja imam 19 ako si pogrešno informisana nisam uopste informisana...jer se ne informisem oko onoga sto me ne zanima Potpuno je nebitno ko koliko ima godina za komunikaciju na forumu Prvo...bila je SAMO sala...al ocigledno sa pogresnom osobom A drugo...cini mi se da si postavljao slike (onda ocigledno tudje, mozda isto sale radi) julija ti onda ne kapiraš da se ja sve vreme na forumu šalim....ali ni ja ne kapiram neke stvari pa nije bitno nisam ništa stavljao tuđe,niti šta lagao o sebi....a i nisam rekao čega 19  proslavio sam 20 godina mature,ovo nije šala
|
|
|
|
|
|