Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Miss* je napisao: Wuki, obrisi svuda gde se S.Forum pominje, pa i ovo sad moje. Бришем драга немо се секираш све ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Minnie je napisao: casual je napisao: odoh da spavam ali stvarno. Bole ne daj se brate, cuti i trpi ne kukaj i teraj dalje, klin se klinom izbija ne zaboravi  boemi laku noc nemo' još da ideš..ostani da vidimo jel Vučica kalina ili maša... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Мини срећо Вучица сам ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Bole__Ser je napisao: Ma nemaš jeda, druže, popio ispalu i idemo dalje, nije to problem, samo što sada ona oće ovde da kljuca, šta da radim, odo i ja... Ja da kljucam? E ok, onda. Ako je takva stvar, pozdrav svima, da ne bih kljucala hahhahahahah ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Вучица je napisao: Minnie je napisao: casual je napisao: odoh da spavam ali stvarno. Bole ne daj se brate, cuti i trpi ne kukaj i teraj dalje, klin se klinom izbija ne zaboravi  boemi laku noc nemo' još da ideš..ostani da vidimo jel Vučica kalina ili maša... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Мини срећо Вучица сам ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..ajde bre, oblači odelce, moram i ja da pavam... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
E, cekam wuki da usisa, a ja da turim i drugu kafu...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Miss* je napisao: E, cekam wuki da usisa, a ja da turim i drugu kafu... ај провери јел сам све Мини не пресвлачим се ја тако лако ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
лепо павкајте одк и ја напокон
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Вучица je napisao: Miss* je napisao: E, cekam wuki da usisa, a ja da turim i drugu kafu... ај провери јел сам све Мини не пресвлачим се ја тако лако ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ..tja pazi stvarno..bzv džojah niš od ubijanja radoznalosti... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
Joj ubija nesanica....Sta da radim do ujurtu.. ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|