Autoru |
Poruka |
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Senka, ma kakav moderator, tamo sam S.moderator, dosta mi je svega...veruj mi
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Miss* je napisao: Senka, ma kakav moderator, tamo sam S.moderator, dosta mi je svega...veruj mi овдека ће биднеш ко света крава заштићета има те чувам, мазим и пазим и нарафски зваћем те Ђоле ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Miss* je napisao: Senka, ma kakav moderator, tamo sam S.moderator, dosta mi je svega...veruj mi овдека ће биднеш ко света крава заштићета има те чувам, мазим и пазим и нарафски зваћем те Ђоле ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) hahahhahahah vazi se wuki ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Reši smo, sada može brisanje 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Miss* je napisao: Senka, ma kakav moderator, tamo sam S.moderator, dosta mi je svega...veruj mi Pa pređi ovde...a znam da si tamo... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ...za sada,dok te nas dvije ne nagovorimo da pređeš ovde... ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
Miss*
|
|

rang

|
Samo da avatar sutra promenim, ovaj mi se ne dopada, na brzinu sam ga turila, kaze mora odredjena velicina..Reko, kuku, gde sad da nadjem sliku te velicine, pa naleteh na ovu.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Шта да се брише, оћете све да обришем ил само понешто м
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
Senka je napisao: Miss* je napisao: Senka, ma kakav moderator, tamo sam S.moderator, dosta mi je svega...veruj mi Pa pređi ovde...a znam da si tamo... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ...za sada,dok te nas dvije ne nagovorimo da pređeš ovde... ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) Cu da predjem postepeno, moram ispasti fer i tamo, kapiras?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Bole__Ser je napisao: Reši smo, sada može brisanje  Eh Bole nesrećo...drag si mi odavno,inače bi te... ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif)
|
|
|