Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: ko je Una vukice ? ја сановим ником код Фате Вујкане ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Niki,nesto su sjebali pa ih google "ubio"...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Nikita je napisao: Alo jel neko zna zasto su forum nas sklonili sa google? juce jos bili prvi na listi e ta ti je dobra ja koristim google.com probaj google.rs, mozda nas tamo uvati
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
vuja kojic je napisao: Nikita je napisao: ajde dajte sad nesto da popijem ...zavrtelo mi se u glavi ...nista ja tu nisam shvatila a mrsko mi da listam unazad .... Mili Duso ...da ja ipak zatvorim vrata od te terase ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) niki dušo drži se ti podalje  .....i pazi da podmazivanje radi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ehhh bar si ti primetio da sam i ja tu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Nikita je napisao: Alo jel neko zna zasto su forum nas sklonili sa google? juce jos bili prvi na listi kako sklonili ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ja nikoga ne primecujem samo IGORA
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Вучица je napisao: vuja kojic je napisao: ko je Una vukice ? ја са новим ником код Фате Вујкане ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: ja nikoga ne primecujem samo IGORA on je moj ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) i što si mu pojeo jedno slovo ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
Poslednji put menjao Iskra dana 01 Apr 2013, 01:17, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Trile je napisao: Nikita je napisao: Alo jel neko zna zasto su forum nas sklonili sa google? juce jos bili prvi na listi e ta ti je dobra ja koristim google.com probaj google.rs, mozda nas tamo uvati koristim i ja rs ali nema skinuli nas .... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|