Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ajde dajte sad nesto da popijem ...zavrtelo mi se u glavi ...nista ja tu nisam shvatila a mrsko mi da listam unazad .... Mili Duso ...da ja ipak zatvorim vrata od te terase ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nemoj Iskro, znam ja kako je njemu, potpuno ga razumem tu smo da ga utesimo i posavetujemo, ako mozemo, je l' tako
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
prvi april je ljudi nas ste nasli zaebavati ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
znamo ko je Una, to da
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: nemoj Iskro, znam ja kako je njemu, potpuno ga razumem tu smo da ga utesimo i posavetujemo, ako mozemo, je l' tako Trile e imam predlog aj se pobijemo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ko je Una vukice ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
nece se pobijemo Iskro, sto si takva vidis da coveku nije dobro, srusilo mu se sve, ok, nije bas sve, ali to da nije sve, to ce tek kasnije da shvati
vidis kako lepo pricam
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Alo jel neko zna zasto su forum nas sklonili sa google? juce jos bili prvi na listi
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
una paloma blanka
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: ajde dajte sad nesto da popijem ...zavrtelo mi se u glavi ...nista ja tu nisam shvatila a mrsko mi da listam unazad .... Mili Duso ...da ja ipak zatvorim vrata od te terase ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) niki dušo drži se ti podalje  .....i pazi da podmazivanje radi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|