Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Ava je uspela.Pogledajte koliko postova napisaste na njenom delu,a koliko za ostale mucenike.Tako i u narodu.Prica se.Pozitivno ili negatvno,ona gura dalje.Ocekujem na sredini VB-a,da se opet igra u krevetu.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bole__Ser je napisao: Nešto mi to populališe penzionerke, one skoro sve drhte, Ava cilja na svoje glasačko telo, ima taktiku  Ma kakva Ava i taktika...nije ona pametna za taktike. Jedan dio nje bi mozda i taktizirao..ali ona brzo zaboravi uradjeno, receno ili smisljeno.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Spontanost je čudo, kao i njeni potezi vešte mlekarice, sasvim slučajno Ava dobija svoje navijače 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ako ništa drugo, shvatio sam da je u ljubavi bitna kvaliteta a ne kvantiteta. Ako me razumiš ? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Mozda je malo ogranicena i glupa..Ali rekla bih da je iskrena..i bez taktike..i da ne radi nista planski vec kako je situacoja ponese.. U svakom slucaju bolje biti i glup a iskren nego proracunat Uostalom...svi iskreni ljudi..ispadnu pomalo glupi.. 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e jbt sto mi nesto zao ove Ave... Al stvarno...uopste se ne zezam.. Sad sam gledala ovaj snimak sto je Senka postavila od 05.04. i ona scena kad place u ispovedaonici me bas rastuzila..
ja se ladno ispalkah zajedno sa njom.... i isgurna sma da ne glumi...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
i meni je zao, dobra i naivna devojka, uz to i blago retardirana. Njen sam fan ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Sve vas koji ste pisali ruzno o Avi ovoga trenutka precrtavam crvenim markerom..za navek.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jučer me je tako nasmijala kad sam gledala njenu večeru sa Željkom... Ma ona je uvijek ista...opičena do daske... ![[Just.gif] [Just.gif]](./images/smilies/Just.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|