Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
нисам мађарица ал ми ова песна тако мераклијска за све паре а боме и кусур ![[ziveli.gif] [ziveli.gif]](./images/smilies/ziveli.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
casual je napisao: Iskra jel to manje spavamo... Julia sve sam preslusao, super si, svaka cast! fala vi 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
nema na cemu, zadovoljstvo je moje 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: nema na cemu, zadovoljstvo je moje  Ihhhhhhh....sad 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
nego kad 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Julia ne vidim razloga zašto bi se naljutila super je .. svaka čast.. maštovita si nema šta mala ispravka nisam ovde od 7h a po najmanje cvrkućem .. mada je lepo čuti da čvrkućem pa makar i u masti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
само испадам одавде боље да е одјавим фино и културно Лепо дружење и дивне снове вам желим ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
plakaćete vi za ,mojom kafom al če te je dobiti na ne kažem kad ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: nego kad  mislis da je sad pravo vreme ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Iskra je napisao: Julia ne vidim razloga zašto bi se naljutila super je .. svaka čast.. maštovita si nema šta mala ispravka nisam ovde od 7h a po najmanje cvrkućem .. mada je lepo čuti da čvrkućem pa makar i u masti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma od kud znam Iskra, da ne pomislis da te nesto prozivam mada ja mislim da sam ipak najvise sebe isprozivala...posto su ono ostalo nastavci 
|
|
|
|
|
|