Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
nista, sve je ok ali za ubuduce da znaju za svadje sam ja zaduzena 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
*Twilight* je napisao: nista, sve je ok ali za ubuduce da znaju za svadje sam ja zaduzena  sluŠaj ti nemo se praviš toša danas je subota kuvaj kafu šta tu ovo ono a kafa ništa ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Твајлајт, ја се нисам свађала само сам написала што ми је било на памети, јбга, тако сам васпитана, да неидем около и блебећем без везе већ да кажем шта имам, па било ком то право или не, што би мој покојни отац рекао `ни по бабу ни по стричевима`, ја на Лејку не могу да се наљутим и она то зна... Нити покушавам да будем ко ти, нити желим да будем ко било ко... Хвала ти на овим речима, да, требале су ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Iskra ... ne moze moja da bude kao tvoja.. nekako je sladja... cak i cigara u parku na klupi prija sa tebe Vucice i ne pokusavaj jer poganije od mog jezika nema. Ehhh ti ne znas da jedina ulicarka sam ja ovde drago mi je da se volete ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
i sad kad se setim te cigare na onu ZIMOĆU e ako smo mi normalne ma jok ipak nismo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Tw,poljubis me u ovo moje veliko pedu,znas!  Na ovaj Vukin komentar ja necu odgovoriti,necu da produbljujem bilo kakvu raspravu. Ostale izjave dajem samo za lovu Čekam parice od ostalih net izjava,steta sto se ove ne vaze 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Dobicu nervni slom od fb igrica i zahteva ne mislim ovde na vas nego na sve sa fejsa,osisacu se nacisto ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
LaYa je napisao: Dobicu nervni slom od fb igrica i zahteva ne mislim ovde na vas nego na sve sa fejsa,osisacu se nacisto ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) od mene i ne mozeš da dobiješ ja se ne sigram tamo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) evo laki samo za tebe a jevo i za Vuleta Iskra tesko je danas naci retko ovako nenormalne, kao vecina sto provodi ovde bolji ste svi od bilo kakvog bensedina ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ni ja,imam sad posla,tucem sajtove,jbt pareeeee Ce mi se osladi pa me nece skinuti sa pisanija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|