Autoru |
Poruka |
Laufer
|
|

Pridružio se: 24 Mar 2013, 15:48 Postovi: 42
|
Gde se podese krivi ljudi, gde su misli pa ruzne, ne ocekujte cudo...
Sve je individualno ali ali ljudi vole da se poistovecuju kada je nesreca u ovom slucaju krah u pitanju pa tako iz svog uskog ugla mi definisemo odgovr ZA ili NE...
A Ljubav, za ljubav uvek sam ZA!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ne vjerujem u virtualnu ljubav, ali vjerujem u virtualnu kemiju...tj. u rađanje privrženosti. Znam nekoliko parova koji su "kliknuli" na netu i sada su u braku i imaju djecu...tako da smatram da net može poslužiti kao divan početak nečega što se u realnosti može pretvoriti u pravu ljubav!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Ne vjerujem u virtualnu ljubav, ali vjerujem u virtualnu kemiju...tj. u rađanje privrženosti. Znam nekoliko parova koji su "kliknuli" na netu i sada su u braku i imaju djecu...tako da smatram da net može poslužiti kao divan početak nečega što se u realnosti može pretvoriti u pravu ljubav! Opalaaaa,vidi Gygi sto razumno govori,bravooo
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ni u sta ne verujem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja sam neverna Tomislava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
verujem..ja sve verujem...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
virtualno se zarubim,nekoliko puta dnevno ha
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: virtualno se zarubim,nekoliko puta dnevno ha Ozbiljno,evo sad ce on doci,viri,,hahahahah
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
tko,baby?