|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: šta ima novo kod tebe, jesi završio sa selidbom? Jesam hvala Bogu,prije nekoliko dana,sto je to zeznuto,,,ali i to proslo,,,sad se privikavam na novo okruzenje,dobro je to sto sam uhvatio Pink bh na obicnu antenu,jer ovdje nijedna kabelska nema to u ponudi,neda Mitrovic,tako da gledam Farmu a BB ne mogu,,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e svašta... znači VB ne gledaš selidba je veliki i vražiji posao.. uff kad se setim oma mi nije dobro
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
well..well..welll jel tako mori petkovdančić ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: e svašta... znači VB ne gledaš selidba je veliki i vražiji posao.. uff kad se setim oma mi nije dobro Ma ne kad nemogu direktno,a neda mi se traziti po Netu,to mi je gnajvaza,steta jer vise volim BB nego Farmu,,,jedino kad nasi portali objave kao ono o Avi neki dan,to procitam i pogledam,sto no Nikita kaze,,,hahahaha
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
aa AVA - biserko ne stizem sve da gledam a i svi toliko vole da mudruju tamo i da se svadjaju da je to bljak
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma svadaju se i na Farmi,pa vidjela si sinoc ona neka i Zorica Markovic,,,,to i je bit ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma videla sam.. ona Rivas ko navijena ploča a Ekrem od kada nije gazda samo nešto gundja i svadja se dal je stalno pijan ili šta nem pojma
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
БреДкасти машем ти ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 148 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|