Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
па јботе Мо ја те иЗцмакала тамо на четка а ти се само шрћкаш е одок да радуцкам, доста с забушавање ваљдак доџем после ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Дадеееееееее их од тије болест оболеладавније дани ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: па јботе Мо ја те иЗцмакала тамо на четка а ти се само шрћкаш е одок да радуцкам, доста с забушавање ваљдак доџем после ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Дадеееееееее их од тије болест оболеладавније дани ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) samo što sad sam pametan čovek dam plastične čaše pa nek lupaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Pitoslave , bate pozdravce nema nikog svi spavaju moj red da čuvam stražu ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa valjda jos ako pada kisa kao ovdje,sto posto spavaju ili vire,,hahahah
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pa valjda jos ako pada kisa kao ovdje,sto posto spavaju ili vire,,hahahah kod mene ne pada kiša al je zimoća ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ( bar meni) a vala i ako vire.. ima DUMRU od dosade jer svi čutimo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Zasto šutite,pa pisite,zezajte se,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
oklen ja znam zašto čutu valjda se odmaraju ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a pa sad kada bi se poDŽapali da vidiš kako bi se pisalo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa hajde da ja sutim,jer danas postim(ne pisem postove),nego postim,kad je pravoslavni Uskrs!?
|
|
|
|
|
|