Tolike godine je na estradi,trebala se malo kultivisati... Ali mi inače na ovoj farmi ženski dio ekipe puno lošiji od muškaraca...one su se već na sve moguće prostačke načine isposvađale i izvrijeđale da je to strašno...
Kako je Milan Tarot drugaciji nekako prosto ne mogu d averujem da je to onaj lik sa tv-a svaki put drugacije maskiran
Senka meni stvarno izgleda kao pijana, pogotovo sinoc ne znam je l su sinoc imali alkohola? al ova Goca je strasno zaplitala jezikom....ili tako prica...
A Je l se Ekrem stvarno ljubio sa onom glumicom? Jeste videli Zoricu, sto je ona bre ostra zenska
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Ma i Zorica je primitivna da je to užas više...pa Era,osim one glupe izjave o maloljetnici,je intelektualac za njih dvije...prosto ne vjerujem i da sam ovo napisala... Tarot je ono što i jeste bez one svoje maske...prosječan i običan...nigdje one njegove lucidnosti...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu