|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Budi se cigo posle operacije, pogleda oko sebe i onako sav uspanicen : Doktore ne osecam noge! Doktor: Znam cigo, morali smo da jih operemo. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Uđe žena u apoteku i kaže apotekaru da želi kupiti arsen. - Šta će vam arsen, pita apotekar. - Želim ubiti svog muža jer me vara s drugom ženom, odgovara ona. - Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da bi ubili muža, čak i ako vas vara s drugom ženom,odgovara apotekar. Žena iz džepa na to izvadi sliku, a na slici njen muž prilikom sex-a s apotekarovom ženom. - O, oprostite gospođo. Nisam znao da imate recept ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Cura: -Ako si sretan,pošalji mi osmijeh. Ako si tuzan,pošalji mi suze. Ako sanjaš,pošalji mi svoje snove. Dečko: -Ljubavi,a ako sam na wc-u šta da šaljem? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Ciga u ispovedaonici na razgovoru s Velikim Bratom… - Doš’o sam da t’ kažem da želim d’ izađem odavde. Ne mogu više da budem ovdi. - Ali… zašto? - Pa svi su ovde anti-Romi. Ama, svi! - Ma hajde, otkuda ti to pada na pamet? ... - Pa, napravio sam jedan vrlo jednostavan test: pitao sam ih šta misle o ideji da s’ obesu svi Romi i svi frizeri. Veliki Brat zbunjeno: - A zašto frizeri? - Eto, vidite, i vi ste takođe!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Tata kod kuće čuva trogodišnju curicu, dok je mama imala nekog posla u gradu. Curica se mirno igrala u svome kutku, dok je tata sa žarom pratio nogometnu utakmicu na tv-u. Dolazi devojčica do tate, a u ruci drži svoj maleni set za čaj. "Tata, hoćeš li da ti skuvam čaj?" - "Može, može." Devojčica odlazi iz dnevnog boravka i nakon kratkog vremena vraća se natrag te sva ponosna nudi svome tati šoljicu čaja. On uzima šoljicu i gutne malo vode koju je djevojčica natočila, te je pohvali "Joj, super ti je čaj, zlato." i ispije do kraja. "Hoćeš još čaja, tata?" - "Može, ljubavi" I tako curica donese još dve šoljice vode... u tom trenu stiže i mama kući. Tata sav ponosan traži od curice da donese još dve šoljice čaja, jednu njemu, jednu mami, da i mama proba. Mama cuti, stoji, gleda i čeka... Sva ushićena, curica donosi čaj. Tata opet pohvali kako je čaj baš ukusan i namigne mami. Mama pak drži svoju šoljicu u ruci i čeka da tata popije svoje... A onda mu kaže: "A ti si svjestan toga da je jedina voda do koje ona može doseći, ona iz wc školjke?" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ulazi čovek u trgovinu. Prodavačica zbunjena, objašnjava se svim silama, a čovek stoji pored pulta i viče: - "U životu neću kročiti ovamo. Ima da se žalim gazdi ima da letiš sa posla jesi li me čula..." i izleti napolje. Ovaj koji je upravo ušao, priđe bliže, a ova uz usiljen osmeh kaže: - "Izvolite..." - "Mogu li dobiti jednu kovertu?" - "Svakako, koja veličina, imamo standardne, veće, manje..." - "Običnu molim vas." - "A koju boju? plave, žute, crvene, bele, zelene, narandžaste..." - "Molim vas dajte plavu ali brže pošto autobus samo što nije krenuo. - "A koju plavu, imamo parisko plave, tamno, morsko plavu..." - "Molim te običnu plavu ali brže..." - "A koji oblik, imamo u obliku srca, trougla, kruga..." - "Molim vas običnu kovertu ali brže autobus već kreće..." - "A da vam ne treba možda markica?" - "Treba, daj jednu," i gleda autobus kako odlazi... - "A koju, imamo sa likom ljudi, životinje, razne prirodne lepote. - "Molim vas brže, dajte životinju." - "A koju ćete, imamo: sisare, ptice, gmizavce..." - "Molim vas ptice..." - "Imamo grabljivice, selice..." - "Molim vas grabljivicu ali brzo!!!" - "A imamo orla, sokola, lešinara, ..." - "Molim vas orla..." - "A imam kako leti iznad kanjona, iznad mora, ..." - "Dajte bilo koju što pre..." U tome trenutku ulazi unutra čovek sa početka ove priče i nosi - nešto u ruci! Prilazi pultu, pogleda prodavačicu i kaže: - "Evo ludačo jedna, za ovakvo g**no mi treba WC papir!!!"
ahahahahahahahahahahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Odlučio se Mujo da ode na privremeni rad u Nemačku. Obraća se Hasi za savet: - Kako da naučim nemački? - Pa bolan, ti samo govori polako i svi će te razumeti! Ode Mujo u Nemačku. Jednog dana ode on u bar i reče: - Daaaaj mi jeeednuuuu piiivu! Konobar: - Eeeeeeevoooooo tiiiii jeeeednaaaaaa piiiivaa! Mujo: Aaa oooodaaakleeee siii? Konobar: - Iz Saaaaraaaaajeeeeeevaaaaaaaa! A Mujo ga zaprepašćeno pita: - A zašto onda govorimo nemački ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Pita mama sina: - Kako je bilo na kontrolnom? Šta ćeš dobiti? - Dobiću neopravdani! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|