Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia dva brata blizanca srbi a zive u francuskoj su usli
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ahhahaahahhahahha Misko Deltic ahhahahahahahahhhahahahahhahahahaha 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif]
Julia dva brata blizanca srbi a zive u francuskoj su usli a oni su VIP po cemu? msm jesu neke poznate licnosti.. Jbt sto me nervira ova Astra.. ispisala o Farmi biografije do detalja.. a ovde nista
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Julia je napisao: MeGi je napisao: [zenskismeh.gif]
Julia dva brata blizanca srbi a zive u francuskoj su usli a oni su VIP po cemu? msm jesu neke poznate licnosti.. Jbt sto me nervira ova Astra.. ispisala o Farmi biografije do detalja.. a ovde nista ti ćeš to bolje
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ispisace sutra sami ste se zalili da puno se pise o rijalitijima sad cuti i cekaj  Pa Vip su po tome sto su ucestvovali u Francuskoj u VB 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ma gde ja...ja nemam pojma ni kako se ko zove
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ma salim se Megi nadam se da cu ostati pri cistoj svesti i zdravoj pamet da ne gledam ovo njesra..  nego, bacih pogled..pa kad videh ovu razgacenu, reko cek da vidim sta se dogadja 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Julia je napisao: ma gde ja...ja nemam pojma ni kako se ko zove KVISKO
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahhahahahaha..Mojne ne me zezas
|
|
|
|
|
Mystery
|
|

Pridružio se: 15 Jan 2013, 19:53 Postovi: 276
|
|
|