Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahah Zex znam da se ti zezas  Ma i ta Vesna, ona je glavna za one izbore za Miss secam se da je najurila onu misicu sto bila udata a nije prijavila... ne znam sta radi u VB, kao i ona Volk....i Petruci,njih bi izbacila
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kako si me provalila za Staniju ? hah Ja nju volim i podseća me na jednu osobu...  Maja Volk je žešća smaračica Ona je jedna od voditeljki u onoj šovinističkoj emisiji ''Žene'' na Prvoj. Smučila mi se kada je opisivala nešto o seksu... Ona, babusija mi priča o tome.., Totalni bljak
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma ima iza sebe dva braka sto ne bi pricala a koliko sam cula maltretirao je fizicki muz
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Žao mi je zbog tog maltretiranja, ali zamisli ti nju... Ja jednom sedim u kući sa kevom i babom, a ona poče da priča o seksu, o pozama... Znaš kako mi je bilo neprijatno....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mogu misliti od tada vb gledas kad si sam ahahha Kontam d ae kasnije ubacivati jos likova....
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja sam čuo da će u VB ući onaj Kojot iz Eyesburn-a... On je totalno lud i skoro je prozivao Dačića kako ga golog pretresaju u Knez Mihajlovoj.... 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
joj Bože ovaj Ekrem je biserko biserčić ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ko šapuće ovo.. podsetili me na Nemanju i Milenu ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
o maj gad... e samo da vam javim..drzala me mama na telefonu 50 min (ebem ti promocije MTS-a) i do detalja mi ispricala sta se desava u Farmi.. ko da sam imala prenos uzivo.. iako sam zeni bar 6 puta napomenula da me ne zanima Farma, a ona *e samo da ti kazem jos ovo, pa jos ono*.. moracu da joj preporucim da dolazi ovde ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
farma slomljenih dusa  da nema onih gostovanja grand potencijala i svadbarenja bilo bi bolje.
|
|
|
|
|
|