Ja nisam niciji ulazak gledala nego procitam danas u novinama da vidim ko je usao.... danas svako Vip,dovoljno da jednom bio u nekom rijalitiju.... ili se skinuo za playboy
Ma Soraja sva izoperisana al ova emisija sa Sorajom je najbolja pogledajte
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
e gledala sam danas kratko zanimljiviji je od Farme A jesu bili smesni oni blizanci u ispovedaonici, nikako da pogode onog Petrucija Ava je luda kao struja A Soraja majko mila koji vrag su je i zvali, totalno je nezanimljiva i nije za rijaliti izgleda da nije zadovoljna sto je odvojena od ostalih Maja i Nikolic definitivno najjaci od vip poznatih unutra treba sve da ih sastave, bice onda veselo kad krene Maja sa njima da se svadja
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Kako videh danas na tv-u Soraja se prepolovila. Jedva sam je prepoznao... Smršala je 10 kg garant Slažem se sa Megarom. Zanimljivije je u VB-u nego na Farmi... Bolja je koncepcija Uh, al' lupetam...hah
aaa ruuuznaaa je kao sam djavo bas se unakazila u faci U VB izvlace zadaci , ako su smjesni jos kad ucesnici krenu da se gube... A yes video kako je ova Ava namazana cccc vec vata onog kaskadera da joj namesti bubicu na grudima
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Nisam gledao... Malo sam ispratio ulazak juče, a kako sam osmotrio biće mnogo bolji show od Farme Ava juče ulazi u halterima i crnim gaćama... Kako je pukla... hah Onaj kaskader će je zaskočiti... hah
Megi, kako videh pun Novi Sad škotlanđana... Da nisi slučajno bila u gradu da im zadigneš suknje... heh Zamisli oni čiste sneg na stadionu, a naši se prave šašavi...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu