Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
16 sati na nogama
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
da .....utisnula sam trag svojih cipela u sneg ....ponovo ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
svi su se spremili za slikanje 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
oČu i ja da se slikam.. a di to?? 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kod mene u uredu...jucer sam im najavila da cemo danas da se slikamo, da isprobamo kameru...i svi su dosli napucani u najljepsoj odjeci, odjelima i to he he
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nemoj mi reČi da nisi ponela aparat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Nisam ....sutii hahahha....cak sam i mobitel jutros zaboravila. Ali poslije cu otici po njega 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kad sam pročitala Molenin post..ja se setim mog deteta i onda ih kako je ta tudjina nekad teška
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e jbg...najbolje da ne pisem nista  a i nisu sva moja osjecanaj vezana za boravak u tudjini he he nemojte da me zezate
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
treba da pišeš jer to odlično radiš e sad što sam ja danas raspolozena za suzice to je moj problem ma kuj te zeki ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
|