Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
uu Zeksinjo..jel ovo puni kompanija Zivadinovic..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Živadinović ? Ne znam za to, ali važno je da nema Zozovače--- heh
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
mislim da je Zivadinovic pravio zozovacu..ili gresim..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Tako je.... Zozovaču je pravio gosn Živadinović Opis : Citiraj: Poznata vrsta rakije koja se u stvari zvala "Guslar", a ovo ime je prepoznatljivo u narodu, jer je njen tvorac izvesni Miroslav Živadinović Zoza a.k.a Ludi trovač. Čovek nije smatrao ništa loše ako etil zameni metil alkoholom (*ebo jedno slovo), e sad što od jedne čašice možeš oslepeti, a od nekoliko crkavaš ko otrovan pacov, to je već druga priča. Zoza je uspeo ubiti 43, dok je otrovao još 56 ljudi. Urbana legenda je da je pri loženju kazana i pečenju "Zozovače" pevušio pesmu "Poison" od Alice Cooper
- Gle, nema venac!? - E, pa venac dobiješ sutra! Izvor : Vukajlija ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
hahahaha Zeksinjo..e to je ta.. najbolje sredstvo za eutanaziju..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Sad ozbiljno... Znaš li da je jedini sigurni lek protiv trovanja metil alkoholom sam etil alkohol. Ako ikada (ne daj Bože oslepiš na trenutak od alkohola koji si uneo) obavezno što pre popi neko žestoko alkoholno piće koje sadrži što čistiji etil alkohol, Ako ništa popi medicinski alkohol... To je spasilo gomilu ljudi koji su se otrovali.... To je jedina Prva Pomoć Eto
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Zeksinjo,iskreno prvi put cujem.Svakako ,hvala ti,ako nista mozda zatreba da nekome pruzim prvu pomoc.
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
šta radite ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
gde si Najbolja macko ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Zdravo Najgora... Jeste bro.... Jedan od lekova protiv trovanja metil alkoholom je sam etil alkohol koji poništava metil u etil alkohol... Preuzeto sa jednog sajta koji se bavi medicinom Citiraj: ..........Prema tome, ukoliko ste se otrovali metanolom, a niste blizu lekara, nije loša ideja popiti malo “domace” ili nekog drugog pica, gde je etanol prisutan u malo vecoj meri. Ipak je bolje osetiti “blage” posledice konzumiranja alkohola za piće, nego čekati na daleko ozbiljnije probleme koje metanol izaziva. Kao mera “očajnicke” prve pomoći etanol svakako moze poslužiti.
|
|
|
|
|
|