Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
LaYa je napisao: ...mene boli glava...pa se razmisljam...da nije od toga... razmisljam, je l' primetio ono, hm, da ne kazem sad bas na koga mislim Layo, ako primeti, nemoj nista, samo se pravi luda
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
niš ne brini ja se najbolje pravim luda
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
i necu vise kolima da dolazim ili betoniraj onaj ulaz, blato jbg, vidi se
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Trile je napisao: casual je napisao: Julia lepo si rekla aj sad reci, jesi stvarno procitao sve to ? Izvini Rakel.. nisam se smijala na tvoj post jer ga nisam ni procitala ali sam morala na Trtilov komentar iz duse da se nasmijem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
evo gospodo bit ću van teme, a tema je razmišljanje, ja ću bez razmišljanja odgovorit na neka postavljna razmišljanja nekih a iščitava se da se misli na mene. Znači ovak: prozvana sam da sam tu poslana, da sam potrčko, e što to sve znači nemam pojma. U prvi mah bilo mi smiješno. Odgovorit na to bila sam onemogućena jer osoba koja je proizvela tu temu odustala od daljnih upisa ili je skužila da nemam veze sa tim o čemu priča, ne znam. Ono što je, je, da je moj upad bio na prvu bio kakav je bio, ja sam takva. No, vas sam doživjela blage i drage osobe kakvim ste se i pokazali. Izrazili su mi neki dobrodošlicu što me je jako obradovalo. Nekim povodom sam isprovocirana od nekog tipa, kažem tipa jer ne razlikujem baš sve vas po profilima a avate mijenjate k'o cigan konje. Eeej treba mi vremena da vas skužim;)))) Naravno stim tipom se porječkah..kao ono ma neće on meni tako...mada nemam pojma o kom se radi, narugao mi se, nije mi se svidjelo. E post o razmišljanju o reality show nije bio provokacija nikom, tko gledao ili ne gledao, svejedno mi, kao što mi i svejedno je li ovdje tisuću jednakih naslova. Samo sam pomislila nije vraga da je ovo tolika okupacija ljudima i da nigdje nisam naišla na analize takvih projekata koji vjerovatno sa sobom nose i posledice. Možda sam pogriješila misleći kako ovdje ima netko tko možda misli da takve emisije ili što već mogu imati negativan utjecaj na djecu. Moje veliko izvinjenje. Nastavak razmjenjivanja postova je rabota onih koji su me prozivali, samo nisam htjela ostati dužna. Na usporedbu farme i četničkih pjesama sam odgovorila linkom, izvinjavam se što pokvarih nečiji istančan sluh. Sad bi se trebala nekoj izvinit i za postojanje Manjače jer ona ima svoja saznanja a saznanja nekih dogođaja kod nas imaju strane, ovisno tko je na kojoj strani. Radi mira Manjača je bila i prije nje i mene i nijedna nije u mogućnosti mijenjati ime planine, nadam se. I dalje: smiješno mi bre ovo poslana, a sami me izazivate, pa jeste vi normalni;))))))
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
šta sam ja sve zbrčkala nemam pojma...ko pročita i ostane živ pusić;))))))
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Nusa opusti se pisi sta ti dodje i uzivaj. niko ti nista uzeti za zlo nece, ponekad se desi neka carka i to je sve. to je proces upoznavanja. sto se tice pesama, jednostavno mislim da nisu primerene karakteru ovoga foruma.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
ko sad i Nusu da cita Zar ne kapirate da te postove od 2,5 km niko ne cita? Ae Nusa niko te nije poslo.. evo ja ti verujem... samo nemoj ziF ti ja da nastavljas. Rakel je zavrsila referat a nadam se i ti sa ovim dugaccccccckiiiimmm postom Zbog vas ne mogu da razmisljam Atak na moju psihu, sprecavate me da napisem neki dubokouman post. Ovo je MOBING!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
casual je napisao: Nusa opusti se pisi sta ti dodje i uzivaj. niko ti nista uzeti za zlo nece, ponekad se desi neka carka i to je sve. to je proces upoznavanja. sto se tice pesama, jednostavno mislim da nisu primerene karakteru ovoga foruma. hahaha..... evo ti mene sad provociraš ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
o tome ... kako je lose kada te spice emocije