Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Jul 2025, 23:39

Autoru Poruka
Senka
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 24 Mar 2013, 18:00
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Julia je napisao:
Вучица je napisao:
nuša je napisao:
rečeno u prvom postu, sve ostalo što si rekla pusto gubljenje vremena osim ako ti nije gušt pisat.
E sad, trebam li ja na vaše prozivke što reći, točno da je to moja odluka.
Uostalom rekla sam i na tu temu u jednom postu...ne znam zašto se vi ponavljate? [zenskismeh.gif]

Слушај, овако, сад у сред среде и у епицентар депшавања па да ставим тачку ил да будем банована све ми је једно, ал присмрдели сте с тим упадима с тог Форума где сеје лаже, провоцира, конструише, суди и изиграва Бога та једна особа што је мене покушалада поткупи причом `јадан ја`... ако ти се овде несвиђе иди!
као што се мени тамо није допало па сам одма отишла јер неспадам у провокаторе, алапаче и остале `дрљаче`, што не значи да су сви чланови тог форума исти као та особа, наравно, дужно поштовње према изузетцима...

Немој ме терати да цитирам СВЕ твоје написано што апсолутно нема везе са фармом и осталим ТВ тривијалностима...
Немој ни покушавати да ми одговориш пошто скрупула онДак нећу имати а боме ни рукавица.
толико.
Е да и ја не прозивам већ кажем, па свидело се то ил не комегод!

E ja razmisljam koji li je to Forum..
al stvarno...
nemo me shvatite pogresno, nemam nameru da provociram..al stvarno sad razmisljam, da li je moguce da ima neki forum , sa koga se salju ovde forumasi..da provociraju ili sta god..
Ako je tako..jbttttt...pa sta je poenta....cemu to?daj bre ljudi..nisu Forumi zivot..i zato ih ne zivite..na forumima se opustite i uzivajte (ovo ja sad onako zamisljam kako sam na nekom virtuelnom kongresu, oko mene forumasi sa svih foruma a ja im se obracam sa govornice..kao glas razuma [zenskismeh.gif] )
Razmisljam i o tome kako je mozda moja greska sto ne idem i na druge forume, u tom slucaju bih bila upucenija u desavanja..
Razmisljam i o tome..da mozda postoji neko nepisano pravilo..da kada udjes u ovaj virtuelni svet,moras se kretati ...cirkulisati..kao tapkas u jednom , tj na jednom mestu..onda dodje kao da si izolovan od sveta..Ono kao u reali kad ti je drzava pod sankcijama, pa ne mozes u inostranstvo..a ima ssamo jedn Tv kanal i nisi obavesten sta drugi govore.. [zenskismeh.gif]
A opet..nesto na kraju razmisljam..mozda je lepse biti neobavesten..onda si i neopterecen..ko, koga, sta i gde..A pogotovo jer, ne ostanes zatecen i razocaran cime se sve ljudi sluze...

Džaba se trpaš Julka...tebe tamo niko pozvati neće...
Ja dobila pozivnicu al me opet nisu primili....a više moje administracije tamo no ovdje...doduše bivše... [kez.gif]

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 24 Mar 2013, 18:11
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Vreme je da se izlogujem i uradim nesto po kuci

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 24 Mar 2013, 18:12
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Сенко ништа тамо нема невиђеног, сем осебујне слободе изражавања
да не кажем пљувања...а мени нико није крив што сам плавуша па
мислела да то тако треба, мсм отићи на то неко чудо на чудима од форума
ал јбга на грешкама се да и научити, вала ја јесам [smiley1298.gif]
далеко од тога да су сви исти, да се зна, ја само о особи која је мени лично
конструисала лаж.... [boredsmiley.gif]

и НУШО, почетни пост твог писанија о наводној фарми није већ о форуму,носим џозле па читам [boredsmiley.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 24 Mar 2013, 18:36
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

*Twilight* je napisao:
Mozes razmisljati o svacemu... ali ne znas sto moze biti dok ne primenis ili probas.
Uopsteno pisem.

Ukapirati..skontati nesto..sta god..je jedno a primeniti je drugo..Dok ne skontas ne mozes ni primeniti jer ne znas sta treba da primenis...:D :D :D

A kad skontas onda treba da razmislis da li ces primeniti ili ne..Sta god to bilo..
Konkretno..sto se mog posta o kontanju tice..Samo napisah da nisam skontala o cemu se tacno radi..(nevezano za tebe naravno, nego uopste citava polemika)
ovo se odnosilo na danijelin post

e sad vako....Sad ste ga naebali...:D
Vec me dovoljno poznajete da znate kako nasiroko i nadugacko pisem..i da uvek moram I ja izneti svoje misljenje..pa sto bi moja baba rekla ( eeeee moras ti pa da zemlja gori)
Ne tvrdim da je moje misljenje uvek ispravno..svi se nekad zaebemo, ali se uvek i u svemu, u zivotu uopste trudim da budem nepristrasna..
kada citam neciji post,citam ga onako kako je napisan i o cemu je napisan..ne ulazim u to da li je u pitanju neka druga namera,provokacija dosla sa nekog drugog mesta, ili sta god..
I uvek odgovaram na napisani post, ne ulazim ima li u njemu i drugih namera osim onoga napisanog...A ako i ima, to je problem onoga ko je napisao taj post, a ne moj..zamisli jos da , ko god nesto napise razmisljam sta mu je bila namera..
Konkretno..vracam se na post koji je Nusa napisala..Uopste necu da ulazim u to zasto je ovde i da li je neko poslao (ako i jeste to je njen problemi to veliki, jer ebo coveka koga neko moze poslati negde..da provocira..brate mili to t je kao kad izdresiras kera da laje na *neprijatelje) ...dakle citajuci njen prvi post o rijalitiju..ja ga stvarno nisam dozivela kao provokaciju nego MISLJENJE...Dakle pricam iskljucivo o napisanom POSTU..ne ulazim u razloge Nusinog boravka ovde...
Ima pravo da misli to sto je napisala o Farmi..kao sto i oni koji gledaju Farmu imaju pravo da je gledaju..
A posle njenog komentara je usledilo pitanje *Sta je bolje -gledati farmu ili slusati cetnicke pesme*...Jbt kakvo je to poredjenje..jedno sa drugim veze nema..
Pa oni koji gledaju farmu, za njih je bolja farma a oni koji slusaju te pesme za njih su bolje pesme..
Ali ono sto hocu da kazem (bez obzira ko je u pitanj) ne moze neko napraviti poredjenje dve stvari o kojima se ne moze ravnopravno raspravljati..
Ravnopravno u smislu...O farmi se pise, postavljaju klipovi i sl,a linkovi takvih pesama se BRISU..znaci da poredjenje nije RAVNOPRAVNO..Ako vec nekome ne dozvoljavas odredjene stvari onda nemoj ni praviti poredjenja u tom smeru..jer ces ga posle izbrisati..
Eto meni je napr, to zasmetalo..Iako pod broj jedan ne slusam ni cetnicke pesme(niti ih odobravam a naravno i slazem se da im nije mesto na forumima gde borave forumasi razlicitih nacionalnosti) a niti gledam Farmu..a pod broj dva niti znam ko je Nusa ni odakle dolazi ni sa kojim namerama..na kraju krajeva ne zelim ni da znam, jer ti neki medjuformuski ratovi su valjda prevazidjeni...
I naravno da su mi Molena , Senka ,Iskra Just TW.. mnogo draze , i mnogo duze ih poznajem od Nuse..
Ali se uvek i u zivotu pa i ovde trudim da onoliko koliko mogu budem nepristrasna...

Zasto pisem sve ovo...ZATO STO JE OVO DOMACINSKI FORUM..I UVEK CE TAKAV I BITI..PA I ZA ONE KOJE JE NEKO ODNEKLE POSLAO..TO SAMO GOVORI O NJIMA..
A O NAMA (mislim ovom forumu) TREBA DA GOVORI NASE GOSTOPRIMSTVO, PISANJE, OPHODJENJE..YDRAVA POLEMIKA....I KULIRANJE..ONIH KOJI PROVOCIRAJU..
JEDINO TADA..I TAKO..NALOGODAVCI TIH PROVOKACIJA NECE POSTICI SVOJ CILJ..
A CILJ IM JE OCIGLEDNO..DA BUDU NESTO BAR U VIRTUELNOM KADA SU NISTA U STVARNOM SVETU..jer sta bi drugo moglo biti u pitanju..a da odrasle zrele osobe se tako ponasaju

A...da..AKo ima ONIH koji dolaze po necijem nalog da ovde pokusaju provocirati...Ako su odrasle osobe i pri tom i bar malo normalne...nadam se da ce se zapitati sta im treba u zivotu da budu neciji potrcko..i zar nije lepse lepo pisati i lepo se druziti sa ljudima..
Eto... [dzokac.gif]

Poslednji put menjao Julia dana 24 Mar 2013, 18:39, izmenjena samo jedanput

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 24 Mar 2013, 18:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

da, da

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 24 Mar 2013, 18:47
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Julia lepo si rekla

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 24 Mar 2013, 18:49
Korisnikov avatar
rang
rang

casual je napisao:
Julia lepo si rekla

aj sad reci, jesi stvarno procitao sve to ?

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 24 Mar 2013, 18:57
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

jesam. ukratko, Julijin subjektivni osvrt na desavanja na forumu.

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 24 Mar 2013, 18:59
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

...mene boli glava...pa se razmisljam...da nije od toga...

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 24 Mar 2013, 19:00
Korisnikov avatar
rang
rang

svaka cast
i ja uvek sve to procitam,
i posle jos dugo razmisljam o tome

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po