Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Julia ne smes glasnije imas opasne komsije Najgora izgleda da su na produzenom godisnjem odmoru ne odbija ima se od plate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma Megi bem te ludu pa pojacaj Gde glasnije da misle ljudi da sam odlepila....SKROZ
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Julia je napisao: http://vocaroo.com/i/s1L2CDmfmZY4 Eeee, ovo je već bolje ... Bolje spikerka ,nego pevač`ca ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
U svakom slucaju Maniac.. I da mogu da biram NARAVNO da bih pre izabrala da budem voditelj nego pevaljka... A i nisam postavila snimak da bi se odusevili..vec nasmejali...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Izgleda da si sa ovim drugim postigla kontra efekat . Onaj prvi ti je uspeo ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja bih da sam pevacica i brat mi je rekao da me grozno slusat i kaze da sam se utripovala da znam pjevat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
kad spomenu platU...odo malo da odmorim papučice ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Ja bih da sam pevacica i brat mi je rekao da me grozno slusat i kaze da sam se utripovala da znam pjevat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ahahhahahahah..pa majke ti Megi...jesi cula KArleusu uzivo..ono u studiju..a pevacica je.. Tako da...smao napred.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Pozdravljam vad moje dame ,zdravo mi ostajte ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_MaNiaC_ je napisao: Izgleda da si sa ovim drugim postigla kontra efekat . Onaj prvi ti je uspeo ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ovaj drugi je bio reklama...sa njim sam htela da postignem da forumas glasaju  Tako da..ono sto sam htela to sam i postigla..u svakom slucaju
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pobjegose sve Julia pjeva sad pomislili da cu i ja pa pobjegose da ne ostanu bez sluha ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|