Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Ja se ograđujem od drugih tema ,ovo je jedina ,gde sam pisao. I dobro mi ide ,ne želim se ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja isto.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
MeGi je napisao: Pa nisi ni ti luda kad ovdje sjedis drugi ti daju jesti i piti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) izvalila si me skroz a ima i kafe ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
heheh znala sam.
Poznato je ovdje bubi konobarica uvjek kupovala onu najjeftiniju Bonito a sef joj davao pare za Grand a ona kupi najjeftiniju i ostatak para sebi u dzep
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
MeGi je napisao: heheh znala sam.
Poznato je ovdje bubi konobarica uvjek kupovala onu najjeftiniju Bonito a sef joj davao pare za Grand a ona kupi najjeftiniju i ostatak para sebi u dzep a imaš još jedna stvar...znam da nikad neću omašiti temu eee. to su bila zlatna vremena, sad više ni Gazda ne ulazi u ovu kafanu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Julia je napisao: Ko ovo pokušava da peva ? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Julia ne smes glasnije imas opasne komsije Najgora izgleda da su na produzenom godisnjem odmoru ne odbija ima se od plate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Najgora je napisao: MeGi je napisao: heheh znala sam.
Poznato je ovdje bubi konobarica uvjek kupovala onu najjeftiniju Bonito a sef joj davao pare za Grand a ona kupi najjeftiniju i ostatak para sebi u dzep a imaš još jedna stvar...znam da nikad neću omašiti temu eee. to su bila zlatna vremena, sad više ni Gazda ne ulazi u ovu kafanu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) gazda je na zasluzenom odmoru 
|
|
|
|
|
|