Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 18:01

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 24 Mar 2013, 10:36
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Pljuštale uvrede

Farma: Vesna i Saška korak od tuče

Rivas: Saška, budalo, za tebe sam pi.ka kosmička! Karan: Skloni se od mene, smrdi ti iz usta!

Slika

Letelo perje.
Saška Karan i Vesna Rivas vređale su jedna drugu, a umalo se i potukle. Pevačice su se pošteno zakačile tokom jučerašnjeg dana. Sve je počelo bezazleno, razgovorom o kućnim poslovima, a završilo se opasnim uvredama.

Vesna: Saška, budalo jedna. Za tebe sam pi.ka kosmička. Avion sam za tebe. Bila si mi u emisiji, nosiš one seljačke karnere ispod jeleka. Dete ima da ti se stidi na ulici sutra.
Saška: Nemoj da mi spominješ dete da ti ne bih opalila šamar. I ti imaš dete. Skloni se od mene, smrdi ti iz usta.

Vesna: Ima vremena, nećemo sad da se bijemo.
Gazda Ekrem je potom ušao u sobu i prekinuo žensku svađu, a Saška Karan je kasnije opet komentarisala Vesnu:

- Vesna ima problem sa sobom. Njen mentalni sklop je katastrofa. Iz nje izvire neko zlo.
Vesna Rivas i Saška Karan posle ove žučne svađe više i ne razgovaraju i počele su da se zaobilaze u širokom luku. Do prve naredne prilike...

G. D.

Slika

Dule i Tijana u duelu

Tijana Macura i Dule Bogdanović prvi su duelisti aktuelne „Farme“. Sinoć su farmeri imali zadatak da odluče koja polovina bračnog para Bogdanović ide u izolaciju. Jednoglasno su se složili da to bude Dule, a ne Radojka. Drugog duelistu izabrala je publika SMS glasanjem i odlučili su da to bude glumica Tamara Macura. Večeras će se znati koji farmer napušta imanje.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 24 Mar 2013, 10:41
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

KAD PRE: Seksi Sandra završila u Akijevom krevetu!

Ja dolazim kod tebe u krevet, videla sam već sam tri bube. Mnogo se plašim buba, ja ne mogu ovo, rekla je Sandra i ušla u Akijev krevet

Slika

Seksi Sandra pre ulaska u Farmu pričala je kako je seks ne zanima, ali i da joj niko od muške ekipe nije interesantan, međutim, vrlo brzo je završila u krevetu kod Andrije Markovića, pod izgovorom da je videla bube.

"Ja dolazim kod tebe u krevet, videla sam već sam tri bube. Mnogo se plašim buba, ja ne mogu ovo", rekla je Sandra i ušla u Akijev krevet. On se nije bunio, a Nenad Aleksić je rekao kako će sada videti njegovog mačora.

"Opaa, živele bube, sad ćeš videti njegovog mačora", rekao je Aleksić. Sandra se pravdala da ne može da podnese bube i da će se ubiti, ali Aleksić joj je poručio da ne brine.

"Ne brini, Aki ima mačora i sve bube će nestati".

Čini se da je ovo najava prve romanse na Farmi, ali ostaje da vidimo.

Slika

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 24 Mar 2013, 12:23
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Prva romansa
Prvi poljupci na Farmi: Jovana i Ša se mazili u krevetu

Menekenka i reper su razmenjivali nežnosti dok su delili zajednički krevet

Slika

Manekenka Jovana Nikolić i reper Ša su se sočno poljubili za laku noć.

Menekenka koja je bila u vezi sa Filipom Panajotovićem, a kog je ignorisala i pravila se da ga ne poznaje, sada je utehu našla u reperu koga zovu Ša.

Reper je u igri istina ili izazov izabrao izazov, što je podrazumevalo da predpava kod Jovane u krevetu. Oni su tu priliku su iskoristili i da se malo maze. Jovana je krenula na spavanje, poljubila repera za laku noć, a ruke su im ostale jedna u drugoj.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 24 Mar 2013, 12:30
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Ignorisali se
Filip Panajotović i Jovana bili u vezi pre Farme?

Maneken i manekenka su i pre rijalitija bili u vezi što je potvrđeno fotografijom na Filipovom profilu, a pri ulasku su se pravili da se ne poznaju

Slika

Stanovnici Farme, maneken Filip Panajotović i manekenka Jovana Nikolić su bili u vezi pre ovog rijaliti šoua.

Oni su u rijaliti ušli kao da se ne poznaju, čak se nisu ni javili jedno drugome. Međutim, na Fejsbuk stranici FIlipa Panajotovića je prošle godine u novembru izašla fotografija manekena i Jovane kako se sočno ljube.

Zašto se mladi par ignorisao kada su se sreli i da li će rijaliti biti prilika da obnove romansu, ostaje da vidimo.

Slika

Slika

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 24 Mar 2013, 12:41
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Sledi izolacija
Prve nominacije na Farmi: Duelisti Tijana i Dule

Farmeri su između Duleta i Radojke izbrali da Dule ide u duel, a najmanje glasova publike je imala glumica Tijana Macura

Slika

Prvi duelisti na Farmi 4 su Dule, koji je izabran od strane učesnika rijalitija, a glumica Tijana Macura je imala najmanje glasova publike.

Stanija je podelila štapiće, a Ognjen je objasnio pravila. Gazda Ekrem je imao problema da shvati na koji način funkcionišu nominacije, iako je već boravio na Farmi.

Prvo su se birali duelisti. Većina Farmera je dala svoj štapić Duletu sa objašnjenjem da im je on pričao kako ima mnogo posla kod kuće, ide proleće i on mora da obrađuje zemlju i da se brine za kravu i tele.

Ukućani koji su svoj štapić dali Duletu su Zorica, Stanija, Miki, Filip Filip, Aki, Goca Božinovska, Goca Bjelica, Saška, Ljuba, Jovana, Vesna, Tijana, Daria, Sandra i Nasif, a Radojki je štapić dao Danijel, Ekrem, Era i Milan Tarot, koji je imao veoma zanimljivo obrazloženje da joj je zagoreo hleb i da je uvek na strani mušaraca.

Ognjen je saopštio da je Tijana Macura imala najmanje glasova publike i rekao je da duelisti moraju odmah da idu u izolaciju.

Duelisti biraju da li će se takmičiti na kvizu znanja, ili sposobnosti.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 24 Mar 2013, 12:46
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Ispovest zlostavljane devojčice
EKSKLUZIVNO: Era mi je uništio život, tužim ga za 500.000 evra!

Devojka koju je Era zaveo kad je bila sedmi razred a on imao 54 godine traži da se pevač izbaci s Farme i odštetu koju će u celosti pokloniti deci žrtvama pedofilije u Srbiji

Slika

Crno mu se piše. Slađana Vukašinović sada ima 26 godina i živi u Parizu, a bila je učenica sedmog razreda kad ju je zaveo Era Ojdanić. On se pre nekoliko dana na Farmi pohvalio kako je započeo šestogodišnju vezu s devojčicom u vreme kad je imao 54 godine!

Ovo je šokiralo javnost, a Slađana iz Francuske poručuje da će tužiti pevača, i da će sve pare koje dobije na sudu pokloniti deci žrtvama pedofilije u Srbiji.

Šta je još o tome ispričala novinaru Kurira, kako se na njen život odrazila afera s Ojdanićem i kako sada nastoji da preboli izuzetno težak period iz prošlosti, a šta zahteva od tužilaštva, pročitajte u štampanom izdanju Kurira za nedelju 24. marta.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 25 Mar 2013, 01:28
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Prva nedelja
FARMA: Ispala Tijana Macura!

Večeras je Farmu napustila Tijana Macura, iako su joj glasovi duplirani

Slika

U prvoj nedelji, prvi seljanin koji je napustio Farmu večeras je Tijana Macura.

Naime, iako je pobedila u duelu, čime su joj duplirani glasovi, Tijana je ipak ispala u prvoj nedelji četvrte sezone Farme. Tijana je ostavila pismo u kome je odredila gazdu za sledeću nedelju.

Tijana je rekla da će joj sve i svi nedostajati ako ispadne, ali i da joj je žao što je u duelu sa Duletom.

"Žao mi je što sam u duelu baš sa Duletom, dobar je čovek. Biće mi žao ako ispadne bilo ko od nas".

Prva nedelja na Farmi protekla je nezapamćeno. Bilo je dosta svađa, ali i prvih poljubaca. Vesna Rivas i Saška Karan žestoko su se posvađale, a kako kaže voditeljka Aleksandra, obezbeđenje je bilo u pripravnosti da reaguje.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 25 Mar 2013, 11:17
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Vesna Rivas gazi sve redom, nastradala i Seksi Sandra

Nakon što se ranije posvađala i umalo potukla sa Saškom Karan, Vesna Rivas je uskočila u verbalni okršaj i sa Seksi Sandrom.

Slika

Vesna je Sandri zamerila što nije dobro oribala pod.

- Šta je ovo? Kao da nije čišćeno. Prestani da se manekenišeš i kupaš i pređi na ribanje! - rekla je Vesna Rivas.

U Sandrinu odbranu stala je Stanija, koja je objasnila da pevačica nema iskustva u kućnim poslovima.

- Ja sam pokušala da joj objasnim, ali ona to radi nekako slabašno - objasnila je Stanija.

Da okršaji postaju zaštitni znak Vesninog nastupa u ovogodišnjoj Farmi postalo je jasno već na osnovu sukoba koji je pevačica ranije imala sa Saškom Karan, kom je malo falilo da se okonča fizičkim obračunom.

24sata

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 25 Mar 2013, 16:09
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

TIJANA ODREDILA: Novi gazda Miki Mećava!

Glumica je sinoć ispala i za sobom ostavila pismo. Ona je odredila Mikija Maćavu za gazdu

Slika

Tijana Macura sinoć je napustila Farmu i ostavila pismo u kome je o svakom farmeru iznela svoje mišljenje, ali i odredila gazdu, a ove nedelje to će biti Miki Mećava.

Ekrem je jedva pročitao pismo, ali to je zato što je, kako kaže, Tijana pisala ćirilicom "Zašto nije pisala latinicom, ja ne znam da čitam ćirilicu".

Tijana je započela pismo čuvenom rečenicom iz filma "Maratonci" : "Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja..." Ekrem je to, naravno, jedva pročtao i uopšte nije shvatio. "Šta sad to znači?" pitao je Ekrem, a farmeri su pokušali da mu objasne da je to šala.

Mikiju su farmeri čestitali, a Ekrem je pokušao da mu objasni šta treba da radi.

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 25 Mar 2013, 16:18
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Farma 4
OPET SVAĐA: Saška zavađa Zoricu i Vesnu

Karanova je rekla Vesni da je niska, sitna i bedna duša i da zaudara

Slika

Vesna Rivas i Saška Karan opet su se pokačile, a svađu je pokrenula Zorica Marković.

Naime, Zorica Marković je pitala Vesnu da li je tačno da je pričala da ona i Saška ne vode računa o higijeni. Vesna je rekla da je to potpuna laž, a onda se ubacila Saška.

"Kako laž, kad sam te svojim ušima čula da si pričala?", rekla je Saška, a Vesni je Saški besno odgovorila da joj se ne obraća: "Tebi sam rekla šta sam imala i ti mi se ne obraćaj".

Pale su i teške reči, Karanova je rekla Vesni da je "niska, sitna i bedna duša i da nema dalje", ali i da zaudara. Vesna se branila, rekavši da neko sve to izmišlja i da ona to nije pričala.

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu