Molena je napisao:
E bas me zanima....skeniraj i ovaj avatar kad ti nadodje.
...ee a sad..molena..nju ako prezivim..mogu komotno dase dobrovoljno priavim za ispomotj ko radna snaga crncima u nekoj africkoj pustinji dok pakuju pesak u snopove i to po nesnosnoj vrutjini,,a fatamOrgana mi tri livade nigde 'lada nema...
...primam se za njene atribute u vidu avatara..nezno kaziprstom prelazim preko ruba slike a onda srednjim prstom kretjem ka sredini..kapci mi sami padau..dva~tri trzaja i duboko sam u transu..(trans bate..izvini ja ti ulete..ne brini zotjice mili..jub jub..u pitanjue samo sehs..nista osetjanja..

)
...'nachi..otvara mi se njojzina slika ko na dlanu..samo dami cvrcak ne odskakutje s istoga..onda mogu se ufatim zaushi i digram..jerbo od javljanja utem slucau netje biti nista...
...molenae visoko intelektualna osoba..a kolko mogu da primetim..i sisitji i gooza joj se izgleda ugledali na intelekt..sto bise reklo..na njega povukli..ee bas te povuchem..al ne za intelekt..

...
...sama esencia njene nesputane emocie je..sam ja..sto da budem lazno skroman kadje tako..

..sretja ne postoi kantar dizmerimo cija je teza..msm medjusobna emocia...
...javlja mise da posedu vrlo otvoren um..cak u tolikoi meri da tje svoe misljenje izneti i na temu.. ''kolkie dokolenko''..a da ga prethodno nie pipnula..ee jedino akoe nie nehotice nagazila na njega..u sta ne veruem..ipak se ne setjam da mie rekla ''pardon..prosim ljepa'' u prevodu..''oprosti molim te''...
...a i to samo potvrdjue o kolikoj se tu dozi kulture radi..u biti..veoma saosetjajna osoba rekao bih..s izvanrednim osecaem u usnom delu koimae u stanju coveka da dovede do ludila..sto zbog oratorske sposobnosti..sto zbog oralnog umetja..mmmh..oci ne otvaram..na ustima mi smeshak..ako pocnem da vicem aaaaah..vi koi citate ove redove..mahinalno se zaklonite iza monitora..

...
...jos bih kazao dae bogactvo njenog duha u srazmeri s njenim materialnim bogactvom..te ja to vidim kao neodvoiv deo celokupne privlacnosti k njenom liku i delu..msm..nie da gaim osetjanja k njenom bankovnom stanju kolko sam zainteresovan za njeno emotivno stanje..dapače..ma i dagušče ako treba..a treba..

...
...dakle..molena..srce joj ko planina..al samo u smislu gabarita..kakvotja priblizna diamantu..mekotje ko vata cik~cak od 200gr..otju retji pamuk..sve to kad umiksash..dobiesh jedinstvenu osobu pozeljnu za svaki vid saradnje..bracne..

...
...savet..pravo tie vreme da padnesh na kolena otvoris sirom usta..i kazes..injaooo caki..uzmi me za zenu..

...