Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: Od sumraka ,pa sve do svitanja ,tebi se nadam ,Vuki, takne li te koji ,odseći ću mu tuki... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) неДирка ме ич ики ки да сам црфко у јабуку а ти се сам надај ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) па кад свенеш немо се жалиш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Iskra je napisao: ja da popijem pa da malo odem u horizontalu nešto sam bas umorna ![[girl_sigh.gif] [girl_sigh.gif]](./images/smilies/girl_sigh.gif) Mislim da nije suvišno ,da se ponudim ,te ti izmasiram stopala. Ne da to uspavljuje ,nego ne mog ti opišem... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskra je napisao: e jes ovaj naš manijalko mandup e da mi je neko pričooo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja ti pričam stalno ,a ti me ne veruješ ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Даде каја га незна нема појметО како је тај лефи чачак мори опасан за трупкање неје џџаб Манијачко ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Даде каја га незна нема појметО како је тај лефи чачак мори опасан за трупкање неје џџаб Манијачко ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: ja da popijem pa da malo odem u horizontalu nešto sam bas umorna ![[girl_sigh.gif] [girl_sigh.gif]](./images/smilies/girl_sigh.gif) Mislim da nije suvišno ,da se ponudim ,te ti izmasiram stopala. Ne da to uspavljuje ,nego ne mog ti opišem... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jel.. nesam znao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Od sumraka ,pa sve do svitanja ,tebi se nadam ,Vuki, takne li te koji ,odseći ću mu tuki... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) неДирка ме ич ики ки да сам црфко у јабуку а ти се сам надај ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) па кад свенеш немо се жалиш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I treba da te ne diraju , p* li gi materina ... Ma gde ću svenem ,kako starim ,sve sam mlađi i mlađi... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: ja da popijem pa da malo odem u horizontalu nešto sam bas umorna ![[girl_sigh.gif] [girl_sigh.gif]](./images/smilies/girl_sigh.gif) Mislim da nije suvišno ,da se ponudim ,te ti izmasiram stopala. Ne da to uspavljuje ,nego ne mog ti opišem... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jel.. nesam znao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Da l` si znala,il` nesi ,ja se ponudi` ,nemo` posle da ka`eš ,da nesam ... Znači ,neje do men`. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
_MaNiaC_ je napisao: I treba da te ne diraju , p* li gi materina ... Ma gde ću svenem ,kako starim ,sve sam mlađi i mlađi... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) и како се сад удам поре теб вако наопаког м да си наџем чику с брци м срам те бре било ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) нек ме диркају и треба док се ти дозовеш памети воз за Лајковац је ошо ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: ja da popijem pa da malo odem u horizontalu nešto sam bas umorna ![[girl_sigh.gif] [girl_sigh.gif]](./images/smilies/girl_sigh.gif) Mislim da nije suvišno ,da se ponudim ,te ti izmasiram stopala. Ne da to uspavljuje ,nego ne mog ti opišem... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jel.. nesam znao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Da l` si znala,il` nesi ,ja se ponudi` ,nemo` posle da ka`eš ,da nesam ... Znači ,neje do men`. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ček da zumim cviDŽe da ovo još ednom pročitam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|