Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Dobro ,a još bolje je to ,što i ja delim mišljenje s` njuma... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_MaNiaC_ je napisao: Dobro ,a još bolje je to ,što i ja delim mišljenje s` njuma... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) mi tu mi tu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Znaš šta mi je mnogo smešno.... Kad se skupe razni političari ,razni popovi i ostala bagra... Pa kad naprave one face ,kao veruju ,krste se i ostalo ,a ne zna se ko manje veruje u opisanog Boga i Pravoslavnu veru ... Bitna je priča i da na njoj parazitiraju i planduju razne lenštine. Ta priča mora da se očuva ,pa makar to bilo i glumom... Jeb`o ih i Konstantin i Milanski edikt i ja zajedno s` njima ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
цмоооооооооокаЦмоокић ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Gde je Vučica ma hanij ? Nekako mi nije ova kafana potpuna ,kad nje nema... Dodži Vuki da ti šapnem nešto ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: цмоооооооооокаЦмоокић ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Pa ja sam vidovit ,ne mogu da verujem ... Vuki dušo ,opet ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
_MaNiaC_ je napisao: Gde je Vučica ma hanij ? Nekako mi nije ova kafana potpuna ,kad nje nema... Dodži Vuki da ti šapnem nešto ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) оооо Манијалакно окце мало еве мен поре теб ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Gde je Vučica ma hanij ? Nekako mi nije ova kafana potpuna ,kad nje nema... Dodži Vuki da ti šapnem nešto ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) оооо Манијалакно окце мало еве мен поре теб ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) Eee...Sad mi je mnogo lakše ... A i lepše... Još jednom ,pa nek ide život ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
данаске сам спеШл невидљива ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!