Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
trebala si barem ostaviti naslov pjesama... ovako je sve bez smisla ispade da nas je nuša isprovocirala doduse mene i jeste...da probam da raspravljam s njom na intelektulanoj razini kad ono...pljas...ubaci nusa 'manjaču' kao argument ha ha ha e moja nuša..bolje bi ti bilo da gledaš farmu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
E sad Molena, nediraj mi Manjacu...da ne bi ja dirala Velež  Ma Ko je ba sisa, ne dirajte mi sad vas dvije Senku..nek brise zene, jojj kako joj zavidim. I ja bi malo metlu u ruke 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
što misliš da ne gleda? 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a kako bih tek ja pomela uh...bolje da ne pricam o domestosu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Najgora je napisao: što misliš da ne gleda?  E pa sad mislim da si pogodila u 'sridu'  Ova najgora ne kaze puno..al kad kaze pogodi ko prstom u .... pokvareni pekmez recimo 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Razmisljam........sto nusha ne pise, je l joj neka smusha u glavi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Molena je napisao: Najgora je napisao: što misliš da ne gleda?  E pa sad mislim da si pogodila u 'sridu'  Ova najgora ne kaze puno..al kad kaze pogodi ko prstom u .... pokvareni pekmez recimo  ne volim ja puno da palmudim 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A dobro je kad ovako dodju kazu koju "pametnu" pa odu...a onda cuce kao gosti e to je najbolja terapija jer morate priznati nije lako zavezati ruke i ne napisati opet nesto Bravo Nusa! A mozda su je i emocije preplavile.....kad krene " od toooopoloeee do topoooleee..." ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
haj megi, nece ona sarmu sa sve gibanicom da nam izbaci ovdje 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nee, za Njusu ima bakljava
|
|
|
|
|
|