Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pokusava provocirat pazi sad ce se neko zalepit za tu pjesmu a zenska ne zna da mi ovdje slusamo i BMK I Tompsona u isto vreme Piiih stvarno ne zna fino provocirat sve nesto na niske grane
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
MeGi je napisao: nuša je napisao: Senka je napisao: Razmišljam...šta je pogubnije za ljudsku psihu...rijaliti programi ili...slušanje četničkih pjesama...recimo... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) domaće je domaće Četničke pjesme E bas ovo sad slusam Istorija uciteljica zivota A je l slusas BMK? OJSASAAAAA a je:)))))))) Krenuli su sa Manjače vuci...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46261
|
Nušo draga... Ako ti je to odgovor...pogrešan je...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
OOO BRavooooooooo je l to Nedja sa Manjace? E ta mi je najbolja. Uz nju litru vina i kako se kaze....krpu slaninice pojedem ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Neka BA Senka...sad je meni jasno zasto je ona ovako ogorcena Ima ljudi koji pate za nekim vremenima..jer su tada jedino mogli doci do izrazaja i biti vrijedni...tada su bili cjenjeni na temelju ovog sto pusta .
Koga ovo pali ili vrijedja...je nista vise nego jadan i smijesan.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nuša zna da ću ja te spotove izbrisati...to neka sluša na forumima zatvorenog tipa... Mi smo drugačija vrsta foruma... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nista nemoj brisati....sva ova prica gubi smisao.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
U pravu je molena...ovakve provokacije govore o njoj, a ne o forumu ili nekom drugom
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ne mogu to Moli ostaviti da stoji...kosi se sa mojim principima...a i nije to za našeg foruma,mi smo multietnička ekipa i poštujemo jedni druge. A smisao mi je bio jasan u startu. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa nemoj brisat koga moze uvredit jedna obicna pjesma Nek slusa zena sta hoce samo se primjeti da tim pjesmama zeli ponizit,uvredit druge sto je mnogo smesno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|