Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nušo ajd ponovo.. sa shvatim ja šta si ti tela reći ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa niko ti ne brani da izrazis stav i da otvoris temu o uzrocima i negativnostima reality show projekata. Cak mislim da ces imati jednak broj rasprava kao i na ostalim temama koje su direktno povezane sa onima koji gledaju te show emisije. Niko se nije usmjerio na tebe..ne zezaj. Pokrenula si jednu rasprava , protiv koje ja osobno nemam nista, realno je i da ocekujes odgovore. Jos jednom ti naglasavam da ja Farmu ne gledam...i meni smeta ista ta hrpa naslova...ali ignoriram, jer promjeniti ne mogu, nastojim biti tolerantna prema onima koji to gledaju...neke znam iz raznih diskusija i ne mogu reci da su glupsoni ili idioti jer gledaju to....Ne ne..
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Svakom nesto smeta teme o rijlitijma, nekom teme gdj se lepe fotke, nekom teme o sex-u, nekom sasvm nesto deseto tako da o tom je bespotrebno i diskutovati jerr se ne moze svakom udovoljiti
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Iskra je napisao: nušo ajd ponovo.. sa shvatim ja šta si ti tela reći ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) neću draga, samo Te i druge želim pozdravit, žao mi je ako sam nerazumljiva, pa je red i da se sa Vama pozdravim. Neću Vas inkomodirat....Svako dobro!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
E da tako svi rade koji ovde nisu zbog zabave nego da bi provocirali
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nuša je napisao: Iskra je napisao: nušo ajd ponovo.. sa shvatim ja šta si ti tela reći ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) neću draga, samo Te i druge želim pozdravit, žao mi je ako sam nerazumljiva, pa je red i da se sa Vama pozdravim. Neću Vas inkomodirat....Svako dobro! ne znam odakle ti to da nas inkomodiras!? ne nameci sama sebi nesto sto ti niko drugi nije rekao...nisi fer  hej..zamisli kada bi se svi ljudi na zemlajskoj kugli slagali oko svega pa bilo bi dosadno.. A kao sto rece Megi...nekome ce uvijek nesto smetati.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Razmišljam...šta je pogubnije za ljudsku psihu...rijaliti programi ili...slušanje četničkih pjesama...recimo... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
a što "volim" kad neko baci kosku a onda ne može da podnese posledice 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nuša je napisao: Iskra je napisao: nušo ajd ponovo.. sa shvatim ja šta si ti tela reći ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) neću draga, samo Te i druge želim pozdravit, žao mi je ako sam nerazumljiva, pa je red i da se sa Vama pozdravim. Neću Vas inkomodirat....Svako dobro! nušo.. pa fala vi bate na pozdravu al znaš kako.. dal ti misliš da se mi zakopčavamo na ledja zao mi je moraću te razočarati... ne ne nisi nerazumljiva .. ČAK šta više.. vrlo dobro razumljiva al znaš kako .. Vreme će pokazati svoje a da i ja TEBI svako dobro želim
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ljudi kome nije ovdje dobro,siroko mu polje Internetsko...
|
|
|
|
|
|