|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: u mojoj ulici sve penzosi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha,kako se vjesto izvlacis,pa ja nisi ni ti od jučer,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: u mojoj ulici sve penzosi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha,kako se vjesto izvlacis,pa ja nisi ni ti od jučer,,, jel ti to meni ne veruješ ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: u mojoj ulici sve penzosi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha,kako se vjesto izvlacis,pa ja nisi ni ti od jučer,,, jel ti to meni ne veruješ ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif) Ma vjerujem,,,nema govorova,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ti si Iskro ko ona Emanuella,od nje sam kamčio mail,brat bratu,pola godine,,,hahahaha
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
samo??
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: [zenskismeh.gif] samo?? Ma da kad ti kazem,kumio sam i molio,ali nista,,neda ona,a vecina je dala prvi dan,,,
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ti si Iskro ko ona Emanuella,od nje sam kamčio mail,brat bratu,pola godine,,,hahahaha baš me čudi...otkud to? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hej da pozdravim NajgorŠu ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Molena je napisao: hej da pozdravim NajgorŠu ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) desi Molenče...hug and kisis
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Najgora je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ti si Iskro ko ona Emanuella,od nje sam kamčio mail,brat bratu,pola godine,,,hahahaha baš me čudi...otkud to? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa otkud,otkud,neda zena i to ti je,,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 107 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|