Ovo je nesto sto me je u isto vreme sokiralo a i nasmejalo. Prvi put sam pre dva dana saznala za ovu emisiju, koja se daje na BN-u, i za ljubavne Agente. Pogledajte jednu od epizoda, meni jedna od interesantnijih.
Epizoda kada je devojka uhvatila svog verenika sa kumom!!
BOLESTAN PRIZOR KAKAV SE NE ZABORAVLJA: NESREĆNA ŽENA SE NE MIRI SA NJIHOVOM IZDAJOM! (VIDEO)
Poslednja epizoda emisije "Preljubnici" koja se emituje na Pink televiziji, uzdrmala je gledaoce koji su sve vreme u neverici pratili razvoj situacije. Ćerka, majka i zet žive u istoj kući. Devojka zbog sumnje da je muž vara, obraća se detektivima koji otkrivaju nešto što će je obeležiti za ceo život. Nijedna izdaja ne boli kao ova. Naime, detektivi su otkrili da je žena sa kojom je vara u stvari njena majka. Da stvar bude gora, majka Dobrila i zet Uglješa su u strasnoj vezi već šest godina!
Ćerka u šoku nije mogla da poveruje u prvi mah, ali snimci i još mnogo dokaza, rekli su više od reči. Povratka nema... Kako se nesrećna devojka snašla, pogledajte u snimku.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu