|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Opet me pogresno citas Smirenim tonom skroz ti to "govorim" Naravno volela sam te, volim te i sada i volecu te uvjek ti simi naj forumas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Opet me pogresno citas Smirenim tonom skroz ti to "govorim" Naravno volela sam te, volim te i sada i volecu te uvjek ti simi naj forumas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha,,,,toooooooo,iznudio sam odgovor,ali ipak hvala,jer lijepo je to cuti pa makar je neistina,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa vidis istina je a ti ne moras vjerovat ti si mi ok forumas, iako cesto znas pisat gluposti i nekad me znas iznervirat al dobro prihvatila sam tvoje mane ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pa vidis istina je a ti ne moras vjerovat ti si mi ok forumas, iako cesto znas pisat gluposti i nekad me znas iznervirat al dobro prihvatila sam tvoje mane ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa dobro,a vidis ja sam ti tamo na pjevanju dodijelio 5 bodova,a stvarno nisam znao da si ti,mislis da je to slucajnost,ja ne mislim,mada nije neko pjevanje nesto sam u toj izvedbi osjetio pozitivno...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
E bas ti hvala za to "Nije neko" umjesto da me pohvalis, da me pohvala podstakne za dalje ucestvovanje
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Kud ces bolji motiv od petice,osim toga govorio sam o tehnici pjevanja a ne o cijelom utisku,koji je za pet,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
To je i bio jedan jedini glas jedan ali vredan Ma zezam se bitno je zezanje, zato jedva cekam da danas se postave novi predlozi, bice smjeha a ne tehnike i bilo kakvo drugo umece ja ne znam da pjevam, imam glas za deranje, ali sluha nemam, ritam ni jedne pjesme ne znam uhvatiti bez muzike u pozadini a i tada jedva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Di ste fićfirići 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ma ja uvek dobra A vi meni?
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 32 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|