|
Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Bradpresto Pitt je napisao: Samo tesko da Srbija izvuce i bod,tesko,,,realno gledajuci,,, Ne brini se.Mi nemamo napad,i igra na sredini je-ja tebi,ti meni.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Radisav_Oluja je napisao: E super.Ponovo vidim ludu Slavku.Nisam te video jos od kad si skakala sa 5sprata na beton.Te ne boli vise glava? Кака Савка ццц видим ја да си ти од бетоЈн пролупкао Вукосава мори ма јоцк, навикнула сам се, па сГ само одскакивам ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Radisav_Oluja je napisao: E super.Ponovo vidim ludu Slavku.Nisam te video jos od kad si skakala sa 5sprata na beton.Te ne boli vise glava? malo je samo ič nehebavamo svremenanavreme...al dobro je ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Najgora je napisao: Radisav_Oluja je napisao: E super.Ponovo vidim ludu Slavku.Nisam te video jos od kad si skakala sa 5sprata na beton.Te ne boli vise glava? malo je samo ič nehebavamo svremenanavreme...al dobro je ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) с теб че се тек играм дуг је данкић ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bradpresto Pitt je napisao: Samo tesko da Srbija izvuce i bod,tesko,,,realno gledajuci,,, ma loši smo nema tu
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Radisav_Oluja je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Samo tesko da Srbija izvuce i bod,tesko,,,realno gledajuci,,, Ne brini se.Mi nemamo napad,i igra na sredini je-ja tebi,ti meni. Neznam,neznam vidjet cemo,,,ocel igrat Džajic!?
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Pitonjo, zasto onaj vas Suker ne igra vise
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Вучица je napisao: Najgora je napisao: Radisav_Oluja je napisao: E super.Ponovo vidim ludu Slavku.Nisam te video jos od kad si skakala sa 5sprata na beton.Te ne boli vise glava? malo je samo ič nehebavamo svremenanavreme...al dobro je ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) с теб че се тек играм дуг је данкић ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) konačno! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Radisav_Oluja je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Samo tesko da Srbija izvuce i bod,tesko,,,realno gledajuci,,, Ne brini se.Mi nemamo napad,i igra na sredini je-ja tebi,ti meni. Znaci nista od Slavke. Pomahnitala Vuka sto stipa doktore za guzu?Plazi se na komisiju?Viljuskom jede supu.Pa ti si bila moja simpatija.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Вучица je napisao: ич ме нехебавате ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Evo ja cu Vucce,bauhahaha на тебе и мислим ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma zezam se ti si mi jedna od boljih frenika ovdje,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 124 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|