|
Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Вучица je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Sa F?Luda Mileva sto jede foliju i skida se gola kad naidje vizita? То је мори Милева ја сам она чупава с комарац мори ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) Onda nisi ti sa F.Na F su samo celave.Ti si mozda sa D. Mada,bila jedna sto vata komarca,uzme travku i probude mu dupe.Pa ga pusti da leti.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Bradpresto Pitt je napisao: U Zagrebu kolaps,,,,pun grad pun cega pune vam gace pred poraz, aaa
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: Iskra je napisao: Trile je napisao: Iskro, ja tebe smatram za ozbiljnu zenu a takve nisu u mnozini, ima mozda samo jedna, tj, retke su nema ti mene zašta da smatraš.. jer se ne znamo u jeeee, ok, dovidzenja doviDŽenja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molim pojedince da se izrazavaju u gabaritima primjerenim Forumu a ne predducanskim razgovorima,,,,
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Trile je napisao: Najgora je napisao: Trile je napisao: ili krem bananice ja sam uvek voleo da skidam ono okolo a krem nisam bas jeo i sta sam ja onda jeo, ako se sve zajedno zove krem bananica, a ja nisam jeo krem, znaci da sam jeo bananicu pojma ne znaš...tako se jede jaffa. prvo krem pa skineš fil jezikom... na jezik...dok se ne otopi...onda ide keks na kraju. sad me zanima kako lizes sladoled ako bi mogla i to da opises odole ka odgore ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
pojedinac isto pozdravlja Pitonju
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
hvala na opisu lizanja
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ич ме нехебавате ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma nek pobjedi bolji,,,, tako je i da ne bude vredjanja treba to prevazići i ići u budućnost
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 151 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|