Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Nisu mentolke,to su zvake za dileje.Dao mi doktor.E sad,posto ti nisi ta grupa,mogu da ti kupim cipiripikrem 25g.
P.S,jebiga,zaboravio sam da citiram.Ovo je odgovor za Vucicu.
Poslednji put menjao Radisav_Oluja dana 22 Mar 2013, 14:09, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
to ja zbog onog sto mislite da vas neko tera i da ste u teranju a niko vas ne tera i nije potrebno da se terate
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: 'nači doašo Radisav i napravio šou ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) nemo neko da mi dira Raleta to je moj drug iz vrtića ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Trile je napisao: to ja zbog onog sto mislite da vas neko tera i da ste u teranju a niko vas ne tera i nije potrebno da se terate zajebi me sa pisanjem u mnozini niti ko šta misli na tu temu nemam pojma odakle ti to
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Radisav_Oluja je napisao: Nisu mentolke,to su zvake za dileje.Dao mi doktor.E sad,posto ti nisi ta grupa,mogu da ti kupim cipiripikrem 25g. ма ја сам с Ф одељења побегнула знаеш, она што је јурила комарац могу и те твоје бобице ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ili krem bananice ja sam uvek voleo da skidam ono okolo a krem nisam bas jeo i sta sam ja onda jeo, ako se sve zajedno zove krem bananica, a ja nisam jeo krem, znaci da sam jeo bananicu
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Trile je napisao: to ja zbog onog sto mislite da vas neko tera i da ste u teranju a niko vas ne tera i nije potrebno da se terate zajebi me sa pisanjem u mnozini niti ko šta misli na tu temu nemam pojma odakle ti to evo je, primila se, hahahaah
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ha ha ha pa kako to vreme je davno prošlo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Iskro, ja tebe smatram za ozbiljnu zenu a takve nisu u mnozini, ima mozda samo jedna, tj, retke su
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Вучица je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Nisu mentolke,to su zvake za dileje.Dao mi doktor.E sad,posto ti nisi ta grupa,mogu da ti kupim cipiripikrem 25g. ма ја сам с Ф одељења побегнула знаеш, она што је јурила комарац могу и те твоје бобице ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Sa F?Luda Mileva sto jede foliju i skida se gola kad naidje vizita?
|
|
|
|
|
|