Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
radiš li i pasoše,šasije na autima,kreditne kartice ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Sve radim po narudzbi,sebi sam kompletna kola sredila,pasos imam od tri drzave,ali sa karticama nemam srece.U koju god provalim para nema.
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
naletela si na kartice običnih smrtnika,moraš naći neku od onih ....onih sa višljeg kata
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
dobra veče svima...nešto provjeravam...neke tehničke zavrzlame
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
vujo daj mi reci kako vidiš link koji sam postavila?
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
veče seko,jel sve u redu 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
nuša je napisao: vujo daj mi reci kako vidiš link koji sam postavila? dobro...a ti ?
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: nuša je napisao: vujo daj mi reci kako vidiš link koji sam postavila? dobro...a ti ? ma nešto sam zeznula sa nekim instaliranjem.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
nuša je napisao: vuja kojic je napisao: nuša je napisao: vujo daj mi reci kako vidiš link koji sam postavila? dobro...a ti ? ma nešto sam zeznula sa nekim instaliranjem. ma radi ti link,probao sam
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: nuša je napisao: vuja kojic je napisao: nuša je napisao: vujo daj mi reci kako vidiš link koji sam postavila? dobro...a ti ? ma nešto sam zeznula sa nekim instaliranjem. ma radi ti link,probao sam ok. ....... ....gledam neki film
|
|
|
|
|
|