Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
mmm je napisao: haha komsinice..sto dana diskriminacije za sve koji ne prate farmu..
Ja pratim Staniju.. Pissssssss maco....nemoj da ti bude zao posle ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Nikita je napisao: mmm je napisao: haha komsinice..sto dana diskriminacije za sve koji ne prate farmu..
Ja pratim Staniju.. Pissssssss maco....nemoj da ti bude zao posle ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ko ne prati Farmu mogao bi da odmori od neta stotinjak dana obaveza svih je da pisu iskljucivo o Farmi..
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
hahaahaha dobro slikacu sutra farmu pa vam dostavim slike ...eeee a i kokosinjac vazi ? ili samo neka farma sa krupnim zverkama ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
ajd...vidimo se ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Najgora je napisao: ajd...vidimo se ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Pa kud odjuri zeno ????????? ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif) ni laku noc ni pusu nisam stigla da ti kazem i posaljem
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
лаку ноћ Најкић еве и ја тебе пратим у стопу лепо вече свима шарено сањајте ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Najgora je napisao: ajd...vidimo se ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Nale se vinjamo ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ode i Vule?? lepo pavkaj Vulence ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Ode i Vucica ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|