Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
luciuscornelius je napisao: MeGi je napisao: ma naravno sve iz iskustua drugih,jer svoje cuvam za sebe.a pitao si me kako ga bacam,pa isto onako kao th godinama po 3-4puta na dan, Stari moj Nasa je tuga pregolema dobro,ok je to,ako tako bacas svaka ti cast,moj naklon ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) A jesi zapeo za bacanje bacas,bacas aaa jbt vidi se da ti je to svakodnevna radnja A saaad adiooooo, aaaa saaad adiooooo i ko znaaa kaaad i ko zznaaa gddjjeee Vise neces dobitini jedan post od mene jer si .....aj necu pisat ruzne rijeci Tw ne dira niko, al ovaj brate smara umislio da nekog lozi , kao da je neko forumas pocetnik pa ce da se primi na njegove gluposti a vidi mu pisanje, u svakom postu isto ponavlja se ko nase serije na RTS-u ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e sad sam zbunjena odakle ti mala iscupa ovaj post od ovog LUCIOScornelius-A aaaaa ja mislila neki fight bio pa propustila nesto pih
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
sinoc je bilo zestoko hebenje s novim deckom sam protiv svih ha
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
jel ost'o živ? ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
neznam pojma otisla sam ja ranije
al sam dobila pp pa sam citala o cemu je rijec netko je bio heban l ne znam tono tko
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a gdje je ta tema??...gdje se to moze citati
u jbt uvijek propustim to ebevanje nekog u nesto
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Molena je napisao: a gdje je ta tema??...gdje se to moze citati
u jbt uvijek propustim to ebevanje nekog u nesto zakljucana iz jebemliga kog razloga
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a sad mi crvi u guzici proradili kako se zove tema Ema dje je naci... aloooooooooooooooooooo uprava naslov teme, ili kratko izvjesce nisam ja BA od jucer na forumu treba sve da znam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
pitaj Megi bila je medju glavnim vinovnicima napada na novajliju ha