Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Julia je napisao: Iskra je napisao: jo jo.. a šta fali ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) nista..posle recite kako je drzava kriva.. i ovi jadni m uceni politicari... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) a što ču kad volem onog Ekrema da me edukuje onako svetski ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma dokle vise da se planduje? pozdrav dame ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e sto jes jes..onda je ta ljubav opravdana
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Cas, pozdravce ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Julija dadoh li ti ja kafu ? ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
casual je napisao: ma dokle vise da se planduje? pozdrav dame ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ćaos Cas
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Iskra je napisao: Julija dadoh li ti ja kafu ? ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif) e fala
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e molim 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e i drugi put 
|
|
|
|
|
|