Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 10:54


Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Sve novosti i najave o serijama  |  Poslato: 08 Feb 2013, 12:50
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Za gledanost, i striptiz ako treba!

Kako bi promovisala novu sezonu serije u kojoj glumi, Dženifer Lav Hjuit snimila je spot u kojem se uz zavodljive pokrete oslobađa odeće. Video-snimak je postao hit na Jutjubu.


Slika

Glumica Dženifer Lav Hjuit je za potrebe serije The Client List snimila promo-video koji je vrlo brzo postao hit na Jutjubu!
Dženifer Lav Hjuit - "I'm A Woman" (obrada starog hita Pegi Li)
Reč je o muzičkom spotu za pesmu I'm A Woman, gde lepa glumica, osim što peva, veoma zavodljivo igra i postepeno se oslobađa odeće.
Dženifer izgleda prelepo, a na oblinama koje je pokazala mogli bi joj pozavideti i mnogi supermodeli.


Inače, Hjuitova u seriji tumači lik samohrane majke sa dvoje dece koja pokušava da održi porodicu. Nova sezona počinje 10. marta.

RTS

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Sve novosti i najave o serijama  |  Poslato: 08 Feb 2013, 13:23
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
REKORDERI: Turske serije najgledanije na Balkanu i Bliskom istoku

"Naše serije su dobro napravljene i odgovaraju našem senzibilitetu", otrkiva tajnu turskih serija producent Fatih Aksoj


Slika

Turske serije obaraju sve rekorde gledanosti na područjima Balkana, Bliskog istoka i centralne Azije, i kako piše “Frans pres” gledanije su od američkih sapunica i latinoameričkih telenovela.

Producent Fatih Aksoj smatra da tajna uspeha turskih serija leži u kvalitetnoj produkciji i prilagođenosti ukusu publike koja voli melodrame i sage o junacima i događajima iz vremena Osmanskog carstva.

- Naše serije su dobro napravljene i odgovaraju našem senzibilitetu – objašnjava Aksoj, koji je na čelu producentske kuće Medijapim.

Ovaj producent je istakao da američke serije, s druge strane, prikazuju samo akciju, dok u turskim serijama ima i akcije, ali je akcenat i na životu junaka.

Podsećanja radi, među najgledanijim turskim serijama na našim prostorima zasigurno jeste “Sulejman Veličanstveni”, zatim “Ezel”, “Asi”, “Kad lišće pada” i druge.

(J.J./Beta/ Foto: Sulejman Veličanstveni)

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Sve novosti i najave o serijama  |  Poslato: 10 Feb 2013, 16:30
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Sedma epizoda serije Zvezdara : Gde se nalazi glavna trač centrala na Zvezdari?


Sedma epizoda popularne serije Zvezdara biće na programu u nedelju 10. februara od 21h na televiziji Pink.


Slika


Serija Zvezdara je dramsko-humoristička serija o Beogradu danas. Tri različite porodice i brojni zanimljivi likovi otkrivaju svoje porodične i lične priče. Scenarista i reditelj Dragoslav Lazić sa mnogo humora i satire govori o vremenu u kome živimo. Glavne uloge tumače Gorica Popović, Branislav Lečić, Vesna Čipčić, Janoš Tot, Nenad Ćirić, Igor Đorđević, Siniša Ubović, Mirka Vasiljević, Sofija Juričan, Dragana Turkalj, Zorana Bećić…

Slika

Kakve je pare Žiletov sin Dušan dobio od Vožda? Ko radi za mafiju a ko za policiju? Šta se dogodi kad konobarica Coka zameni poklone pa Stenli u krevetu umesto ljubavnice zatekne svoju ženu? Gde se nalazi glavna trač centrala na Zvezdari?


Slika
Pogledajte u sedmoj epizodi serije Zvezdara, na RTV Pink, nedeljom od 21 čas


Story

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Sve novosti i najave o serijama  |  Poslato: 15 Feb 2013, 19:45
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
VIDEO: Srpska verzija „Seranovih“

Producentska kuća “Emotion” uskoro će predstaviti novu seriju „Sinđelići“ koja se snima po uzoru na špansku seriju „Seranovi“

Slika

Producentska kuća “Emotion” uskoro će predstaviti novu seriju „Sinđelići“ koja se snima po uzoru na špansku seriju „Seranovi“.

Glumačku ekipu predvode Milena Dravić i Voja Brajović, a zapaženu ulogu ostvaruje i mlada glumica Brankica Sebastijanović.

Pogledajte!



Novosti

_________________
Slika Slika


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Sve novosti i najave o serijama  |  Poslato: 14 Mar 2013, 11:41
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
“Dead Like Me”

“Ko živ, ko mrtav” (Dead Like Me) je televizijska serija koja na komičan način prikazuje kako izgleda život posle smrti. Pod rediteljskom palicom Brajana Fulera (Bryan Fuller) serija je počela da se emituje 2003. godine, a prikazivana je u Americi, Britaniji, Irskoj, Latinskoj Americi i Južnoj Koreji. Već sledeće godine, nakon samo dve snimljene sezone, serija je prekinuta. Tema serije je, u stvari – sudbina, sastanci sa smrću se unapred znaju, tj. sve je zabeleženo i pre nečijeg rođenja. Pa – kome je kako zapisano. Radnja serije je smeštena u Vašington, što je naglašeno registarskim tablicama, mapama, telefonskim prefiksima i još nekim sitnicama, ali ako malo bolje pogledate okruženje ubrzo vam postane jasno da se sve zapravo odvija u Vankuveru, u Kanadi. Ono što ga odaje su vankuverske znamenitosti koje se često pojavljuju u kadrovima i adrese koje se poklapaju.


Slika

Džordžija i kolege kosači
Upoznajte Džordžiju Las (Georgia Lass), osamnaestogodišnjakinju koja je nezadovoljna svojim životom, jer je previše pasivna i sramežljiva da bi iskusila sve čari života. Jednog dana, vraćajući se kući sa još jednog od privremenih poslova, ona umire bizarnom smrću i to tako što joj na glavu padne poklopac WC šolje iz svemirske stanice “Mir”. Nakon ovog događaja, Džordžija saznaje da neko za nju ima novi posao – ona postaje kosač, zadužen da pokriva nezgode, ubistva i samoubistva. Kako u životu, tako i u smrti, ona je nepodnošljiva i prava napast. Novi “posao” joj se nimalo ne dopada, a ona se još manje dopada svojim “kolegama”.

Slika

Džordžija otkriva da sakupljanje duša ne donosi nikakav bonus i da je to još jedan u nizu prljavih poslova, ali i da se pored toga mora sama snalaziti za hranu i smeštaj. U seriji kosači nisu predstavljeni na tradicionalan način sa crnim plaštom i kosom, osim u najavnoj špici serije, već izgledaju potpuno normalno i sastavni su deo života i smrti. Džordžijine kolege kosači su likovi koji se, svaki na svoj način, bore sa depresijom i situacijom u kojoj se nalaze. Mejson (Mason) uzima drogu i pije alkohol, Dejzi (Daisy) je hiperaktivna i neprirodno vesela, Roksi (Roxy) je fizički i mentalno agresivna, a Džordž (George) i Rub (Rube) otvoreno govore o svom lošem stanju.


“Ne znam šta je gore - to što sam mrtva, ili to što je prvi muškarac koji je dodirnuo moje golo telo bio mrtvozornik”
Serija je u isto vreme i morbidna i smešna i postigla je veliki uspeh još na samom početku emitovanja, jer je drugačija, nesvakidašnja, originalna i na komičan način govori o smrti. Godine 2004. bila je nominovana za Emi nagradu u kategoriji za najbolju dramsku muzičku podlogu i za najbolje specijalne efekte. Zašto je prekinuta – niko ne zna, a ni do dan-danas se nije govorilo o nastavku. Ukoliko volite komediju i neobične i bizarne situacije – “Ko živ, ko mrtav” je odličan izbor.

wanabe magazine

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Sve novosti i najave o serijama  |  Poslato: 21 Mar 2013, 13:34
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
“The Tudors”

“Tjudori” (The Tudors) je američka televizijska serija, inspirisana događajima koji su se desili za vreme vladavine Henrija VIII (Henry VIII). Iako je primarna radnja smeštena u Englesku, neki događaji su objašnjeni i scenama sa drugih evropskih dvorova. Serija je premijerno prikazana prvog aprila 2007. godine i posle četiri sezone, svoje finale doživela 23. novembra 2011. godine.

Slika

Glumačka postava, koju predvodi Džonatan Ris Mejer (Jonathan Rhys Meyers) – u ulozi Henrija VIII Tjudora i Henri Kavil (Henry Cavill) – u ulozi Čarlsa Brendona (Charles Brandon), obavila je veoma dobar posao, iako su kritičari zamerili pogrešno interpretiranje istorijskih podataka.

Zbog lude ljubavi doneo je korenite promene u Englesku
Kroz četiri sezone upoznajemo se sa Henrijevim životom – od trenutka kada postaje kralj do njegove smrti. Prolazimo kroz njegove ljubavne veze, brakove i afere, gledajući kako se odmotava klupko koje je Englesku otrglo iz katoličanstva i stvorilo novu veru. U istoriji je Henri VIII ostao poznat kao veliki ženskaroš, a njegovi brakovi su dobili status legendi. Od svih šest supruga, serija se najviše osvrnula na Henrijevu aferu sa Anom Bolen (Anne Boleyn) - koju glumi Natali Dormer (Natalie Dormer).

Slika

Ana Bolen – žena koja je iskoristila seksualnost da dobije šta želi

U prve dve sezone glavni tok radnje ima veze sa Henrijevim prvim brakom, onim sa Katarinom od Aragona (Katherine of Aragon) i željom da se razvedu, jer nemaju muškog naslednika. U centar pažnje dolazi i kraljevo ludilo za mladom Anom Bolen, koja je postala kraljica i ostvarila svoje ambicije, iako je i ona rodila kćerku – Elizabetu (Elizabeth). Druga sezona završava sa izvršenjem Anine smrtne kazne – zbog navodne izdaje, dok se Henri zaljubljuje u Džejn Simor (Jane Seymor).

Treća i četvrta sezona pokrivaju godine u kojima je Henri promenio četiri supruge. Treća sezona se više fokusira na rođenje jedinog muškog naslednika Edvarda (Edward), promene činovnika u engleskoj vladi i izdaju ljudi najbližih kralju. Poslednja sezona govori o poslednjim godinama Henrijevog života, njegovoj želji da osvoji Bolonju, ratni plan – koji na kraju propada. Poslednje epizode predstavljaju neku vrstu završetka svih priča, dok Henri proživljava sve iznova, uz halucinacije svojih bivših supruga.


Svaka od supruga ima svoju posebnu priču
Kritičari jesu zamerili tvorcima serije igranje sa istorijskim podacima, pošto su promenjena imena istorijskih ličnosti i vreme između događaja je značajno smanjeno. Oni su više išli na gledanost, da stvore seriju koju će publika pratiti zbog eksplicitnih scena i dvorskih spletki. Većina istoričara misli da su i kostimi mnogo raskošniji i otvoreniji nego što su bili u tom dobu, ali sve te mane nisu sprečile da serija bude veoma popularna.

Izvori fotografija: tumblr.com, fanpop.com

wanabe magazine

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Sve novosti i najave o serijama  |  Poslato: 23 Mar 2013, 14:00
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
U maju nastavak snimanja „Ravne gore“

Ambiciozni projekat, serija „Ravna gora“ za dva meseca nastaviće da se snima, a najverovatnije je da će prve scene nastavka biti snimljene u srpskoj prestonici.


Slika

Bajić će prve kadrove snimiti u Beogradu
Kako nam je potvrđeno na RTS-u, nastavak snimanja serije „Ravna gora“ po scenariju Radoša Bajića sasvim je izvesno. Snimanje će početi početkom maja, a najverovatnije je da će se prvi kadrovi ovog dela trilogije, koja govori o periodu od 1941. do 1945. godine, snimati u Beogradu.

Izvršni producent serije Jelena Bajić Jočić istakla je da se užurbano radi na projektu i demantovala navode aktera serije, kragujevačkog glumca Mirka Babića.

- Informacija da nastavljamo snimanje 15. marta nije tačna jer nam vremenski uslovi ne dozvoljavaju da tada ostvarimo plan. Počećemo da snimamo kad priroda ozeleni i drveće olista. Finansijske probleme u današnje vreme svi imaju, ali na sreću oni za sada ne ugrožavaju naš projekat „Ravna gora“. Uz to, potrebno je mnogo toga uraditi da bismo potpuno spremni počeli da radimo. I nije sve vezano za novac - rekla je Jelena.

U seriji igra više od 200 glumaca. Prvi ciklus snimanja trajao je dva meseca, a planirano je da serija počne da se emituje u novembru 2013. na RTS.

Blic

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Sve novosti i najave o serijama  |  Poslato: 06 Apr 2013, 22:00
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Počinje nova sezona “Žene sa Dedinja”

Novi zapleti i raspleti u životu čuvenih dama sa Dedinja očekuju gledaoce od subote, 13. aprila na Prvoj

Slika

Novi zapleti i raspleti u životu čuvenih dama sa Dedinja očekuju gledaoce od subote, 13. aprila na Prvoj. Pred nama je uzbudljiv nastavak priče o Čarni, Klari, Valeriji i Alisi koja nam donosi nova uzbuđenja, preokrete i mešavinu žanrova - drame, komedije i trilera.


Pakao koji su zakuvale žene će morati i da okuse. Videćemo zašto Klarino buđenje iz kome komplikuje odnose četiri prijateljice, kako se Valerija snalazi u ulozi slobodne žene i da li će bivšeg muža i dalje držati na oku. Saznaćemo kako se Martin i Čarna ponašaju očekujući prinovu i na šta su sve spremni pojedini likovi da urade zarad novca i da li će Alisa uspeti da se promeni i postane uzorna majka.

O svojim ulogama u novim epizodama četiri dame dale su nagoveštaj da će nova sezona doneti nova uzbuđenja i zaplete.

- Kada Čarna ostane u drugom stanju, događa se nešto neverovatno – rekla je Anđelka Prpić. - Ona postaje Čarna na kub i fizički i karakterno i temperamentom! Njena priroda i energija u saradnji sa trudnčkim hormonima ne daju joj mira i čine da njen život bude 100 na sat i u poodmakloj trudnoći. Ko će tim Ženama ući u trag.Verujte, biće dovoljno uzbudljivo i inovativno!

Maja noveljić nam nagoveštava događaje sa Valerijom koja će se u nojoj sezoni trudi da sebe stvari u prvi plan.

- Vaki će se u svom stilu nositi sa svim nedaćama. Iako će verovati i jako se truditi da sebe stavi u prvi plan, bojim se da neće baš uspeti u tome. Neke lekcije koje je propustila da nauči na vreme, sada savladava na teži način. E, Vaki, Vaki –rekla je Maja.

Irena Mičijevič kao Klara je preživela udarac, a ona tvrdi da je nju nemoguće uništiti.

- Naravno da je preživela jer je Klara kao bubašvaba - neuništiva, uporna i tvrdoglava. Klara zna ko je to učinio. A uskoro ćete saznati i vi.

Lena Bogdanović otkriva da Alisa želi da se promeni ali i dodaje "da li vuk menja ćud, ako promeni dlaku”

- Pa to ćete otkriti u novoj sezoni. Ukoliko ste nestrplijivi da dobijete odgovore na sva pitanja s kraja prethodne sezone- oni stižu! Ali, to nije kraj. Dobra vest je da nova uzbuđenja tek slede – uz stare dedinjske znance, tu su i novi zapleti, nova lica, stare i nove ljubavi, poneki razvod, novi poslovi, intrige i tajne...Ma, da li treba dalje da pričam? - kaže Lena.

Očigledno je da serija potvrđuje onu staru, sa ženama nije lako ali bez njih je još teže ili bar, ne tako uzbudljivo I zanimljivo. Gledaoci će svakako uživati uz dobro poznate junake ali I nove likove koji će začiniti živote dama iz visokog društva.


Novosti

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Sve novosti i najave o serijama  |  Poslato: 12 Maj 2013, 04:19
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Počelo snimanje druge sezone serije “Vojna akademija”!

Slika

Ko je gledao TV seriju “Vojna akademija”, obradovaće vest da je na Banjici, počelo snimanje druge sezone. Isti reditelj (Dejan Zečević), stara postava, ali i pojačanje – ukupno 60 glumaca u avanturama vojničkog poziva. Šta ćemo gledati u drugoj sezoni?
Treća i četvrta godina za kadetkinje i kadete Vojne akademije biće puna zapleta, novih iskušenja i zadataka, uvereni su i reditelji i glumci. Za detalje, gledaoci će sačekati jesen. Ivan Mihailović koji tumači lik Klisure najavljuje nova iskušenja koja očekuju ovog junaka, kao i razvijanje odnosa između Klisure i Šašvare, ali više od ovoga Mihailović nije želeo da otkrije.
Reditelj Dejan Zečević otkriva da će junaci Vojne akademije dosta vremena provoditi na aerodromu u Batajnici. U fokusu će biti treća i četvrta godina, pa će biti scena u avionima i helikopterima, jer se oni obučavaju za pilote. Serija predstavlja vojnički život kroz objektiv kamere, kažu oni koji su kroz takvo školovanje prošli.
Urednik Kulturno-obrazovnog programa RTS-a Miodrag Zupanc napominje da je serija pobedila spontanošću, iskrenošću, dobrim zapletima, duhovitošću, romantičnim peripetijama. Zupanc ocenjuje da je Vojna akademija jedna od najživotnijih serija, koja je ikada prikazana na našoj televiziji i dodaje da je imala izuzetno visoku gledanost i neverovatnu popularnost. Svaku epizodu prve sezone na RTS-u pratilo je u proseku dva miliona ljudi



Svet

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Sve novosti i najave o serijama  |  Poslato: 16 Maj 2013, 01:43
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Nastavljeno snimanje serije „Ravna Gora“

Scenama iz života porodice Taralić u petak je na obroncima Kosmaja nastavljeno snimanje TV serije “Ravna gora” Radoša Bajića

Slika

SCENAMA iz života porodice Taralić, pre nego što je počeo Drugi svetski rat, u petak je na obroncima Kosmaja nastavljeno snimanje TV serije “Ravna gora” Radoša Bajića. Reč je o prvom od tri planirana ciklusa “Dramske trilogije 1941-1945”, u produkciji javnog servisa RTS i “Kontrast studija”, a pod medijskim pokroviteljstvom Kompanije “Novosti”.


Ekipa, u kojoj igra više od 200 najeminentnijih glumaca, posle Kosmaja, snimaće u Vršcu, Beogradu, Pančevu i na Tari, gde se polovinom avgusta očekuje završetak snimanja za ovu godinu. Početak emitovanja serije “Ravna gora” planiran je za kraj novembra 2013. godine na RTS.


Novosti

_________________
Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 29 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker