Autoru |
Poruka |
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Emanuella je napisao: kako nadjes nekog preko grane da li nravno ...ee samoe ti posavetui..  ... ...ostajte ovde..nigde sunce lepse ne sia nego..na tajlandu..  ...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
pa ne mozes ic na sljepo vec upoznas nekog preko prijatelja tjuti Brute ja vec jesam u inostrnstvu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Mojne je napisao: Emanuella je napisao: kako nadjes nekog preko grane da li nravno evo Pitta npr,. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Pitt u Zagrebu *ebo ti to, ja bih dalje. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

|
Emanuella je napisao: pa ne mozes ic na sljepo vec upoznas nekog preko prijatelja tjuti Brute ja vec jesam u inostrnstvu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) E takve prijatelje za sada nemam...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
evo ti npr Brut on je decko za zenidbu i moz te vodi preko
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Emanuella je napisao: tjuti Brute ja vec jesam u inostrnstvu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ... ...ito sto velis... ...tisi ipak pravi savetnik zataj slucai..  ... ...evo heleno..moz dodjes kod mene..cekai sam da ja odem... ...a pre toga dase upoznamo i da steknes poverenje ovono..  ...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Emanuella je napisao: evo ti npr Brut on je decko za zenidbu i moz te vodi preko ...pazie provodadzika jbt.. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
dodjes mi 100e nadjoh ti mladu
|
|
Miss Helen
|
|

rang

|
siN bRutaL je napisao: Emanuella je napisao: tjuti Brute ja vec jesam u inostrnstvu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ... ...ito sto velis... ...tisi ipak pravi savetnik zataj slucai..  ... ...evo heleno..moz dodjes kod mene..cekai sam da ja odem... ...a pre toga dase upoznamo i da steknes poverenje ovono..  ... Ma ne kaki bre... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Možda do pijace i nazad i ništa više, naravno ti ćeš mi povući vreće krompira i tako to što je teže ok? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

|
|
|
|
|
|