|
Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: I kad pocinje ovo? Mene jedino nervira sto su VIP ucesnici i sto nisu anonimusi. 25-og marta u 21h Jeste truba što su poznati ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Julia je napisao: Žex je napisao: Senka je napisao: Što su meni smiješni ti komentari u vezi rijaliija...majke mi moje...te dno dna...te zaglupljuju...te ovo te ono... Teško da mene ili bilo koga drugog mogu baš rijalitiji zaglupiti...više od nekog akcionog filma prepunog nasilja i bez ikakvog sadržaja...ili od bilo čega drugog što iz naše okoline,što od onog što se prikazuje na tv... Uostalom,mene ne može više ništa zaglupiti poslije rata i svega onog što sam proživjela... Rijalitiji me i zabvljaju i opuštaju,gledam ih kada mi se gleda...i iskreno me uopšte ne interesuje šta će zbog toga o meni misliti pljuvači istih... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) I mene to isto smara. Kao zaglupljuje me, a ja svakim danom sve pametniji. Ne zbog rijalitija, već zato što me interesuje bukvalno SVE. Želim da pogledam kako se ljudi ponašaju u vandrednim situacijama, a jedan od načina je i rijialiti. Postoji mišljenje da rijaliti zaglupljuje, ali ne vidim kako. Ne gledam ja to po ceo dan, ali s' vremena na vreme volim da pogledam odnose između ljudi koji verovatno nikada ne bi bili zajedno da nije rijalitija. Neka izađe na crtu sa mnom svako ko ne prati rijaliti i ja koji ga pratim, pa da odmerimo snage ko je pametniji, a ko gluplji. Ja ću izaći kao pobednik Uf, al' sam samouvren ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Zex, opet pogresno tumacenje Neko ti je rekao da si glup jer gledas rijalti? Ili onaj ko ga ne gleda je pametan? Ne daj Boze da je rijaliti merilo necijeg intelekta Ok ,razliciti smo..imamo razlicita misljenja..Moj komentar se nije odnosio na problem sto gledati rijaliti vec sto ste u *bedaku*jer ne znate ko ce ucestvovati Licno..nemam nameru da gledam, ne zato da bih delovala pametnije..nego zato sto smatram da nemam sta da vidim..,ako sam zelela da izvucem neku pouku..a to je kako covek ne bi smeo nikad sebi dozvoliti da zbog novca ipopularnosti padne jednu lestvicu cak ispod DNA..za to mi je bila dovoljna i ona jedna farma koju sam gledala.. Dakle, niko nikome ne moze nametnuti bilo sta pa i to sta ce gledati a sta ne,ali svi,kao sto imamo pravo izbora imamo i pravo misljenja..Pa i po pitanju gledanja farme Meni niko lično nije to rekao, ali narod glumata da ne gleda rijalitije. Misle da je to neki blam, sramota... Svi nešto pametuju, a ubeđen sam da ogromna većina onih koji kao ne gledaju u stvari se ne skidaju Svako ima pravo da gleda ili ne gleda, ali ne želim da se iko zgražava zbog toga što ja gledam. Imam pravo da radim šta mi je volja i tako treba da bude kod svakoga. Pozz ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Žex je napisao: Meni niko lično nije to rekao, ali narod glumata da ne gleda rijalitije. Misle da je to neki blam, sramota... Svi nešto pametuju, a ubeđen sam da ogromna većina onih koji kao ne gledaju u stvari se ne skidajuSvako ima pravo da gleda ili ne gleda, ali ne želim da se iko zgražava zbog toga što ja gledam. Imam pravo da radim šta mi je volja i tako treba da bude kod svakoga. Pozz ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) E ovo i ja mislim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Just je napisao: Ne znam moli, pitaj Juliju  Znaci JulKa je ekspert...samo pritajeni  Jbg vi ste se svi povezali krenuvsi od ovih rijalitija...pa ako kazes da je ona ekspert, vjerujem ti. Haj salu na stranu....ali evo jedno pitanje za Juliu ( da se razumijemo ni ja ne gledam rijalitije), koja je razlika izmedju Farme i one serije sto je cekas negdje iza ponoci pa je gledas..turska , spanjolska kakva li je?? Senka je napisao: Anonimusi na jesen i to regionalni... e to je bolje gledati....ti su mnogo vise 'svoji' manje izfolirani i nemaju granica...sve je moguce
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Žex je napisao: Julia je napisao: Žex je napisao: Senka je napisao: Što su meni smiješni ti komentari u vezi rijaliija...majke mi moje...te dno dna...te zaglupljuju...te ovo te ono... Teško da mene ili bilo koga drugog mogu baš rijalitiji zaglupiti...više od nekog akcionog filma prepunog nasilja i bez ikakvog sadržaja...ili od bilo čega drugog što iz naše okoline,što od onog što se prikazuje na tv... Uostalom,mene ne može više ništa zaglupiti poslije rata i svega onog što sam proživjela... Rijalitiji me i zabvljaju i opuštaju,gledam ih kada mi se gleda...i iskreno me uopšte ne interesuje šta će zbog toga o meni misliti pljuvači istih... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) I mene to isto smara. Kao zaglupljuje me, a ja svakim danom sve pametniji. Ne zbog rijalitija, već zato što me interesuje bukvalno SVE. Želim da pogledam kako se ljudi ponašaju u vandrednim situacijama, a jedan od načina je i rijialiti. Postoji mišljenje da rijaliti zaglupljuje, ali ne vidim kako. Ne gledam ja to po ceo dan, ali s' vremena na vreme volim da pogledam odnose između ljudi koji verovatno nikada ne bi bili zajedno da nije rijalitija. Neka izađe na crtu sa mnom svako ko ne prati rijaliti i ja koji ga pratim, pa da odmerimo snage ko je pametniji, a ko gluplji. Ja ću izaći kao pobednik Uf, al' sam samouvren ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Zex, opet pogresno tumacenje Neko ti je rekao da si glup jer gledas rijalti? Ili onaj ko ga ne gleda je pametan? Ne daj Boze da je rijaliti merilo necijeg intelekta Ok ,razliciti smo..imamo razlicita misljenja..Moj komentar se nije odnosio na problem sto gledati rijaliti vec sto ste u *bedaku*jer ne znate ko ce ucestvovati Licno..nemam nameru da gledam, ne zato da bih delovala pametnije..nego zato sto smatram da nemam sta da vidim..,ako sam zelela da izvucem neku pouku..a to je kako covek ne bi smeo nikad sebi dozvoliti da zbog novca ipopularnosti padne jednu lestvicu cak ispod DNA..za to mi je bila dovoljna i ona jedna farma koju sam gledala.. Dakle, niko nikome ne moze nametnuti bilo sta pa i to sta ce gledati a sta ne,ali svi,kao sto imamo pravo izbora imamo i pravo misljenja..Pa i po pitanju gledanja farme Meni niko lično nije to rekao, ali narod glumata da ne gleda rijalitije. Misle da je to neki blam, sramota... Svi nešto pametuju, a ubeđen sam da ogromna većina onih koji kao ne gledaju u stvari se ne skidaju Svako ima pravo da gleda ili ne gleda, ali ne želim da se iko zgražava zbog toga što ja gledam. Imam pravo da radim šta mi je volja i tako treba da bude kod svakoga. Pozz ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) e jbg...u sta si ti ubedjen necu ulaziti.. Inace...ja licno..skidam se redovno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Just je napisao: Ne znam moli, pitaj Juliju  Znaci JulKa je ekspert...samo pritajeni  Jbg vi ste se svi povezali krenuvsi od ovih rijalitija...pa ako kazes da je ona ekspert, vjerujem ti. Haj salu na stranu....ali evo jedno pitanje za Juliu ( da se razumijemo ni ja ne gledam rijalitije), koja je razlika izmedju Farme i one serije sto je cekas negdje iza ponoci pa je gledas..turska , spanjolska kakva li je?? Senka je napisao: Anonimusi na jesen i to regionalni... e to je bolje gledati....ti su mnogo vise 'svoji' manje izfolirani i nemaju granica...sve je moguce odgovor na pitanje...: Za mene je razlika velika...To je jedina serija koju gledam,i mnogo mi se svidja..Gledam seriju koja ima odredjenu tematiku..ne svadjam se ni sa kim zbog iste..serija ima i neke istorijske elemente....i naravno znas da je to sve gluma..ali prosto imam radnju..usotalom ne izaziva polemike i rasprave i svadje medju ljudima (pricam o sirokim narodnim masama) kao rijaliti tipa Farme.. A u krajnjem slucaju..obzirom da je koncept potpuno razlicit ne moze na pravi nacin da se uporedi. A obzirom da si naglasila da ne gledas rijalitije , pretpostavljam da imas razlog za to, pitanje ti je isto , kao da sam ja tebe pitala u cemu je razlika izmedju gledanja rijalitija i necega sto ti volis da gledas na tv-u ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Jbt..ZEX, a ko se zgrazava..i gde? AKo pises o tome kako reaguju ljudi iz tvoje okoline..ok.. ali ovde nigde nisam videla zgrazavanje Ko ti bre brani gledaj sta hoces, imas pravo..ALii ti neki drugi isto tako imaju pravo da hejtuju rijalitije..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Julia je napisao: Jbt..ZEX, a ko se zgrazava..i gde? AKo pises o tome kako reaguju ljudi iz tvoje okoline..ok.. ali ovde nigde nisam videla zgrazavanje Ko ti bre brani gledaj sta hoces, imas pravo..ALii ti neki drugi isto tako imaju pravo da hejtuju rijalitije.. Opet se ne kapiramo. Niko u mom okruženju se ne zgražava na bilo koji moj postupak Pogrešno sam gore napisao Hteo sam reći da se ogromna većina ljudi grozi rijalitija, a svi gledaju iste... Mene baš briga da li će neko komentarisati to što ja gledam rijalitije. Moja stvar. Interesuje me puno toga, pa i to. Svako neka radi šta mu je volja i to je to... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
u je..Julija i Zeksinjo bas sazeto diskutuju..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Sažetost nam je vrlina
hah
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|