|
Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja sam skoro uvek dobro raspoložen. Desi se i da budem nervozan, al' tada mi ne pada na pamet da se logujem na forum. Tada ključam... 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ma tad se trebas lognuti, zgrmiti na prvog ko ti naidje online i budes cool 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kako to misliš da uradim... Hah... Emocije ne mešam u virtuelnom i realnom svetu... Nekad bilo, više ne 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Kako to misliš da uradim... Hah... Emocije ne mešam u virtuelnom i realnom svetu... Nekad bilo, više ne  bauhahahahahhaahhaahhAhAhhahha
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ne znam šta ti je smešno Pite... Napiši pa da se i ja smejem malo... Znam na šta ciljaš... Svako ima pravo da greši, pa i Žex 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Ne znam šta ti je smešno Pite... Napiši pa da se i ja smejem malo... Znam na šta ciljaš... Svako ima pravo da greši, pa i Žex  Nikad ne reci nikad moj Zelkx,,,,pa ni onda,,,
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ma dobro Zex, to je druga vrsta emocija...i ti ih vise ne mijesaj ni pod tackom razno  Al ono, m alo si neurozan, udjes na forum, vidis Juliska mudruje, malo se posvadjas s njom..ispraznis negativnu energiju, na to sam mislila p.s. Ubice meeee Pozzz Pit, sta ima kod tebe
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Evo ima proljece berem ljubicice,,,,
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Žex je napisao: Ne znam šta ti je smešno Pite... Napiši pa da se i ja smejem malo... Znam na šta ciljaš... Svako ima pravo da greši, pa i Žex  Nikad ne reci nikad moj Zelkx,,,,pa ni onda,,, Tu si verovatno u pravu. Nikada ne možemo reći NIKAD, ali kada se čovek jednom opeče bude dovoljno za ceo život, veruj mi Ja ovde dolazim samo i isključivo da bih se zabavio, ubio vreme... Ne postoji drugi razlog Evo za Pitta i Just  @Just A to... Onda okej. Kad god budem nervozan navaliću na tebe ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 45 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|