Večeras na najpopularnije imanje u Lisovićima ulazi dvadeset četiri takmičara. Učesnike dočekuje Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić. Na Farmu ulaze u grupama po osmoro takmičara, a prva grupa je na putu za Lisoviće.
Ekrem Jevrić je u paru sa Stanijom i oni ulaze u poslednjoj grupi takmičara. - Hoću da muvam Staniju ona je moj tip. Možemo da se viđamo i u Americi… Sa njom ću da pričam na engleskom mada možda svi razumeju… Nema veze koliko ima on.. Pusti me molim te… a jojjj.. pa pusti me… mnogo me umarate brate a ođe se ne puši.
Filip Panajotović ulazi na Farmu kao i njegova bivša devojka Jovana Nikolić: - Bilo smo mesec dana zajedno, ništa ozbiljno - rekao nam je Filip, a na pitanje da li je to samo “seks” kombinacija rekao je: - Ma kakva kombinacija samo kažem da nije ništa ozbiljno. Na pitanje da li će da napada Seksi Sandru, Filip kaže: - To nema šanse! - Ja sam samo Sandra nisam više seksi - dodala je Sandra.
Kako portal scandal.rs ekskluzivno saznaje poslednji ukućanin koji ce večeras otići u Lisoviće je Tanja Savić! Ona će se pojaviti nakon što na farnu ode treća grupa. Kako Scandal saznaje ostaće na Farmi dva dana! Tanja je već u Šimanovcima i to u apartmanu. Filip Panajotović je već postao omiljeni učesnik među farmerima pa se prosto utrkuju ko će se družiti sa njim i biti blizu njega.
Sandra Valterović ima temperaturu. Kaže da je dobila od treme i da jedva stoji na nogama. Danijel Alibabić je obećao da ćemo imati šou program kada je u pitanji njegovo ponašanje na Farmi. Zoran Jagodić Rule je otisao na Farmu bez podrške Džeja pošto on nije mogao da dođe. - Joj kako me ubaciše. Joj kako ću se snaći tamo. Ne plašim se rada ali se plašim ovako - rekla nam je Goca Božinovska.
Dok su učesnici čekali svoj red da uđu u studio neko je zakačio laktom i udario u glavu Sašku Karan: - Jao, jao boli… boli… jao kako me udari… - kukala je Saška Karan. Novina u Farmi je i to što je napravljena pušionica i što će žurke biti bez alkohola. Svakog petka biće organizovana žurka. Nedeljom je izbacivanje, a utorkom se biraju sluge.
Tu su i ćerke Goce Božinovske, Zorana i Jelena, koje su došle da pruže mami podršku. -Mi smo mamu i naterale da uđe na Farmu!
EKREM: Hoću seks sa Stanijom, Vendi me više ne zanima!
"Stanija je bomba, kakva Vendi, pala je u zaborav. Baciću se na nju još prvo veče..Dao bih sve pare, ceo honorar da budem sa njom jedno veče. Vendi će poludeti od ljubomore ali baš me briga.", rekao je pevač pred ulazak u "Farmu"
Crnogogorski pevač Ekrem Jevrić istakao je pred ulazak na “Farmu” da će njegova meta biti ni manje ni više nego Stanija Dobrojević, koja je takođe biti jedna od učesnica rijalitija.
- Stanija je bomba, kakva Vendi, pala je u zaborav. Baciću se na nju još prvo veče. Dao bih sve pare, ceo honorar da budem sa njom jedno veče. Vendi će poludeti od ljubomore ali baš me briga – rekao je izvođač numere “Poso, kuća”.
S druge strane, Dobrojevićeva je naglasila da je Jevrić dobra osoba.
- Ekrem je duša od čovek, zgotivila sam ga skroz. Neću se skidati gola tamo, jer je “Farma” druga stvar. Jako sam impulsivna i sigurno ću poludeti tamo. Nemam pojma da muzem kravu, ni da sadim luk, uz Ekrema ću sve naučiti. To što svi muškarci pričaju o meni, ne zanima me, došla sam ovde da pobedim – rekla je srpska “Plejboj” zečica.
Četvrta sezona popularnog VIP rijaliti programa "Farma" počela je sinoć na imanju u Lisoviću, a 24 učesnika moralo je da se podvrgne rigoroznim testovima, među kojima je i test na AIDS. Oni koji su odbili da se testiraju, nisu mogli da učestvuju u takmičenju.
Seoska idila je počela. Poznate ličnosti živeće naredne tri meseca seoskim životom i to u uslovima od pre sto godina- bez struje, tople vode i sa poljskim WC-om.
Budući učesnici bili su na raznim testiranjima, među kojima je i test na sidu. Iako su mnogi odbili da se testiraju, na kraju su popustili kada su shvatili da zbog toga neće moći da učestvuju u takmičenju.
Spisak svih 24 učesnika možete pročitati ovde.
Svi takmičari su na svu sreću bili negativni na testu, a najviše otpora pri testiranju pružali su mlađi takmičari.
Učesnici su na imanje stigli mini autobusima koji su ih "izbacili" usred šume, odakle su išli peške. Sa sobom su nosili džakove sa odećom koju će koristiti za razmenu na pijaci.
Ekrem Jevrić je proglašen za prvog gazdu, ali je rekao da bi se rado odrekao honorara od 50.000 evra kada bi proveo noć sa Stanijom Dobrojević.
Press
_________________ Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan mog vremena. Čarls Bukovski
Ekipa kompletirana: Svi farmeri na imanju u Lisovićima!
23.26 Poslednji farmeri su stigli na imanje u Lisovićima. Deo takmičara od kojih se najviše očekuje je ušla u dvorište i pozdravili su se sa Ognjenom. Stanija, Era, Ekrem i Goca pevali su pesmu “Pogledaj me mala moja” i ušli su u kuću.
22.33 Na imanje u Lisovićima stigla je i druga grupa takmičara. Farmeri su posluženi medom i orasima, a odmah potom ukućani su se pridružili prvoj grupi.
21.56 Prvi deo takmičara koji su se već predstavili u studiju su stigli na imanje. Ognjen ih je dočekao, a farmeri su mu rekli da su imali zastoj na putu. Svi su se poslužili i ušli u kuću.
21.20 Dok su učesnici čekali svoj red da uđu u studio neko je zakačio laktom i udario u glavu Sašku Karan. “Jao, jao boli… boli… jao kako me udari…”, kukala je Saška Karan. Novina u Farmi je i to što je napravljena pušionica i što će žurke biti bez alkohola. Svakog petka biće organizovana žurka. Nedeljom je izbacivanje, a utorkom se biraju sluge.
20.52. Kako portal scandal.rs ekskluzivno saznaje poslednji ukućanin koji ce večeras otići u Lisoviće je Tanja Savić! Ona će se pojaviti nakon što na Farmu ode treća grupa. Ona će na Farmi ostati dva dana! Tanja je već u Šimanovcima i to u apartmanu. Filip Panajotović je već postao omiljeni učesnik među farmerima pa se prosto utrkuju ko će se družiti sa njim i biti blizu njega.
20.20. Večeras na najpopularnije imanje u Lisovićima ulazi dvadeset četiri takmičara. Učesnike dočekuju Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić. Na Farmu ulaze u grupama po osmoro takmičara, a prva grupa je na putu za Lisoviće.
Ekrem Jevrić je u paru sa Stanijom i oni ulaze u poslednjoj grupi takmičara. “Hoću da muvam Staniju ona je moj tip. Možemo da se viđamo i u Americi… Sa njom ću da pričam na engleskom mada možda svi razumeju.”
Filip Panajotović ulazi na Farmu kao i njegova bivša devojka Jovana Nikolić: “Bilo smo mesec dana zajedno, ništa ozbiljno” , rekao nam je Filip, a na pitanje da li je to samo “seks” kombinacija rekao je: “Ma kakva kombinacija samo kažem da nije ništa ozbiljno.” Na pitanje da li će da napada Seksi Sandru, Filip kaže: “To nema šanse!” “Ja sam samo Sandra nisam više seksi”, dodala je Sandra.
Sandra Valterović ima temperaturu. Kaže da je dobila od treme i da jedva stoji na nogama. Danijel Alibabić je obećao da ćemo imati šou program kada je u pitanji njegovo ponašanje na Farmi. Zoran Jagodić Rule je otisao na Farmu bez podrške Džeja pošto on nije mogao da dođe. “Joj kako me ubaciše. Joj kako ću se snaći tamo. Ne plašim se rada ali se plašim ovako”, rekla nam je Goca Božinovska.‚
17.05 Napušteno imanje u Lisovićima posle više od dve godine ponovo je spremno za farmere. Popularni rijaliti večeras počinje da se emituje na Pink televiziji, a iz studija iz Šimanovaca u 20.00 direktno u program će se uključiti voditeljka Aleksandra Jeftanović i otvoriti četvrtu sezonu “Farme”. Svoju igru će započeti 22 takmičara na nadaleko poznatom ranču u Lisoviću, na kojem će se naći i voditelj Ognjen Amidžić da dočeka ekipu, a imena takmičara koja se pominju u medijima obećavaju dobru zabavu: starleta Stanija Dobrojević, pevači Era Ojdanić, Zorica Marković, Saška Karan, Vesna Rivas, Goca Božinovska, Danijel Alibabić, Daria Stanojević, reper Cvija, Ekrem Jevrić, Milan Tarot... Više od 90 dana gledaćemo rivalstvo, ali i prijateljstvo, možda i neku novu ljubav. Ali, samo jedan će osvojiti glavnu nagradu – 50.000 evra. Kada uđu na “Farmu”, pratiće ih desetine kamera postavljenih širom parcele, a gledaoci “ružičaste TV” moći će da vide i čuju sve ono što se bude dešavalo na popularnom imanju. Svakodnevno ćete na TV Pink moći da pratite preglede dana u terminu posle 20 časova, a dva puta tokom dana ćete moći uživo, sa petominutnim odloženim emitovanjem da vidite dešavanja u Lisoviću. Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor slugu ponedeljkom, žurke utorkom, a nominacije za izbacivanje subotom.
STANIJINO PRIZNANJE KOJE ĆE VAS ŠOKIRATI: ŽELIM DRVOSEČU!
Starleta pred sam ulazak u rijaliti otkrila kakvog muškarca očekuje i da li će na "Farmi" biti seksa
Starleta Stanija Dobrojević neposredno pred ulazak na "Farmu" otkrila je kakvog bi muškarca volela da sretne tamo. Brinetin ukus se drastično promenio, pa je jasno i glasno rekla kakav tip muškarca očekuje na imanju u Lisoviću: - Ne ložim se na manekenčiće i fudbalerčiće, već na prave muškarce u pravom smislu te reči. Znači, trebalo bi da ubace nekog drvoseču - rekla je Stanija. Ona kaže da smatra da će sigurno biti seksa u Lisoviću: - Moguće. U stvari, biće sigurno. Ali ne očekujte ga od mene - isključiva je Dobrojevićeva.
S media
_________________ Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan mog vremena. Čarls Bukovski
Dvadeset četiri takmičara u utorak uveče je ušlo na najpopularnije imanje u Lisovićima. Većina farmera odlučila da Ekrem Jevrić bude gazda ove nedelje
Dvadeset četiri takmičara u utorak uveče je ušlo na najpopularnije imanje u Lisovićima. Učesnike je dočekala Aleksandra Jeftanović u studiju, a Ognjen Amidžić na imanju. Ekrem Jevrić je izabran za prvog gazdu. Takmičari imaju na raspolaganju samo 17 kreveta. Pobednik šoua odneće nagradu vrednu 50.000 evra, a takmičenje za najboljeg farmera trajaće tri meseca.
Farmeri su ulazili ovim redom:
20:04 - RADOJKA I DULA BOGDANOVIĆ – UČESNICI RIJALITI ŠOUA
Bračni par iza Galibabinaca Dule i Radojka Bogdanović su imali svoj rijaliti “Put oko sveta by Dule i Radojka”. Dule je rođen 22. februara 1956. godine i njemu rijaliti nije stran jer je učestvovao još I u “Velikom bratu” posle koga je postao veoma poznat. Dule I Radojka imaju dve ćerke i žive veoma skromno.
20:08 - ANDRIJA MARKOVIĆ AKI – ZVEZDA GRANDA
Andrija Marković Aki, mlada „Zvezda Granda“ je rođen u Požarevcu 23.06.1993. godine. Aki kaže da je duhovit, zanimljiv i da širi pozitivnu energiju, dok smatra da mu je mana ta što je previše iskren. Pevački uzori su mu Aco Pejović, Saša Matić i Nikola Rokvić. Omiljeno piće mu je koka kola, a hrana lazanje i pica. -Plašim se samo da se ne oženim na Farmi - rekao je Aki.
20:11 - DARIA STANOJEVIĆ – PEVAČICA I FILOLOG
Daria Stanojević je rođena 25. novembra 1985. godine u Priboju gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirani je filolog, smer Arapski jezik i književnost. Na estradi se pojavila 2009. godine. Godinu dana kasnije je učestvovala na festivalu u Vrnjačkoj banji sa pesmom “Bezimena” gde je osvojila treće mesto. 2012. godine je snimila prvi album za “City records”. Od malena se bavila raznim vrstama sporta, trenirala je karate, rukomet, atletiku, odbojku, a poslednjih godina rekreativno ide u teretanu i fitnes.
20:12 - AKI I DARIA: BIĆE ŠOU
Aki je pre ulaska rekao da će mu pisma obožavaoca veoma faliti i da ima šanse da se zaljubi na Farmi. Daria je rekla da je ostavila dečka kod kuće i da je sigurna da se neće zaljubiti. Pevač i pevačica su istakli da će očekivati da na Farmi bude šou.
20:22 - MILAN TAROT: TAROT TUMAČ I VIDOVNJAK
Milan Radonjić, poznatiji kao Milan Tarot rođen je 11. aprila 1973. godine u Beogradu. Nakon završene srednje škole, Milan Tarot je radio kao noćni tarot tumač u emisijama na lokalnim TV stanicama u Srbiji, kao što su TV Duga i TV Palma Plus. U svoj uobičajnoj šali pola u ozbiljno stilu Radonjić tvrdi da su njegove pretpostavke koje pokazuju šta će se desiti u 2017. godini tačne. Za samo godinu dana 15 odsto ljudi ga shvata i razume. On je izjavio da je kupio YouTube i da su ga Barak Obama i Bil Gejts konsultovali za savet.
- Na farmi bi voleo da vidim Opru Vinfri, a ne bih voleo da vidim Obamu - rekao je Milan Tarot. - Žena me je poslala na imanje da bi me "skinula" sa Twitter-a.
20:24 - VESNA RIVAS - PEVAČICA I VODITELJKA
Pevačica Vesna Rivas se pojavila 1995. godine na PGP RTS kada je snimila svoj prvi album. Privukla je pažnju medija svojim neobičnim načinom odevanja, a u žestokom sukobi je bila sa Sašom Popovićem, Vesnom Vukelić Vendi, Mirom Škorić I Isidorom Bjelicom. Važi za osobu koja nema dlake na jeziku I svima kaže šta misli. Do sada je snimila preko 10 albuma, a jedno vreme je radila i kao novinar za Fokus i Svedok. Trenutno pored pevanja uređuje i vodi emisiju “Gladna sam rodnog neba” na televiziji Kopernikus.
20:25 - VESNA RIVAS: VOLELA BIH DA SE ZAMONAŠIM
Kontraverzna pevačica Vesna Rivas je rekla da je pevala 17 sati bez prestanka, ali je i otkrila da bih volela da se zamonaši.
Milan Tarot je otkrio da bih voleo da na imanju zatekna Ognjena Amidžića jer je on naš najbolji voditelj.
20:30 - NAZIF GLJIVA – KOMPOZITOR I TEKSTOPISAC
Čuveni tekstopisac i kompozitor iz Bosne i Hercegovine, Nazif Gljiva, rođen je 28. 08. 1949. On je autor velikog broja hitova koje su otpevali Šaban Šaulić, Halid Bešlić, Šerif Konjević. Nazif je autor pesme “Neću neću dijamente”, koja je proslavila Halida Bešlića i drugih Bešlićevih hittova, kao što je “Zaljubljenik vina”.
20:31 - ZORICA MARKOVIĆ - PEVAČICA NARODNE MUZIKE
Zorica Marković je rođena 09.06.1959. godine u Kosjeriću. Počela je da peva u polju čuvajući ovce i slušajući muziku sa tranzistora što je nije sprečilo da postane jedna od najtraženijih pevačica osamdesetih godina prošlog veka. U mladosti je trenirala rukomet i aktivno se bavila sportom, a iako peva narodnu muziku ne krije da su joj omiljene grupe Pink Flojd i Korn. 2008 je otvorila kafanu “Hacijenda” koja se nalazi u Jajincima, prigradskom naselju Beograda. Vesna Vukelić Vendi je dobra prijateljica ove pevačice i često nastupa u njenom lokalu.
20:37 - OGNJEN AMIDŽIĆ: RADUJEM SE NOVOJ FARMI
Voditelj Ognjen Amidžić se javio sa imanja u Lisovićima.
- Radujem se. Bićemo svedoci novih ljubavi, novih događaja, novih svađa. Idem da proverim da li je sve sređeno za nove takmičare - rekao je Ognjen.
20:40 - DANIJEL ALIBABIĆ – PEVAČ IZ CRNE GORE
Danijel Alibabić, crnogorski pevač, je rođen 8. maja 1988. godine u Podgorici. Danijel je drugo dete muzičara Rasima Alibabića i Rasinove žene, Olivere, turističkog vodiča. Danijel je prvi put izašao na scenu 1996. godine kada je učestvovao na festivalu “Zlatna Pahulja” koji se održavao u Rožaju. 2000. godine je dobio nagradu za najbolju interpretaciju na festivalu “Naša radost” koja se održala u Podgorici. on i njegova grupa “No Name” osvojili 7. mjesto u Eurosongu 2005. godine, gdje su predstavljali Srbiju i Crnu Goru. 2006. godine su ponovo predstavljali SCG, gdje nisu uspjeli da se plasiraju u finale. Bend se raspao 2008. godine, kada je i Danijel počeo njegovu solo karijeru. - Nisam se nikad bavio poljoprivredom. Svako živo biće bi trebalo da nauči seoske poslove. Najveće pobeda će mi biti ako moje pesme budu slušanije - rekao je Danijel.
20:42 - SEKSI SANDRA - STARLETA I PEVAČICA
Sandra Valterović, poznatija pod nadimkom Seksi Sandra je rođena u Beogradu 03.11.1988. godine. Zgodna Sandra je završila trgovačku školu, a bavi se pevanjem. Njoj rijaliti nije problem jer je već učestvovala 2009. godine u „Velikom Bratu“. Za sebe kaže da je intrigantna, interesantna, provokativna i pomalo bezobrazna i da je veoma ponosna na svoje pesme psovećene gej populaciji. Voli da kaže da ima ono nešto što je odvaja od drugih ljudi.
20:44 - SEKSI SANDRA: REKLI SU MI DA KRAVE MNOGO SMRDE
Pevačica i starleta Seksi Sandra je rekla da je nepredvidiva i da ima dečka, ali i da nikada nije bila na nekoj farmi i da su joj rekli ljudi da krave mnogo smrde.
Danijel Alibabić je otkrio da nema devojku i da je mnogo lepih video u studiju i istakao da je Sandra jedna od njih.
20:54 - ZORAN JAGODIĆ RULE – KLAVIJATURISTA I DOBAR DŽEJOV PRIJATELJ
Tamo gde je Džej, tu je i on. Zoran Jagodić Rule je klavijaturista poznatog folk pevača I njegov najbliži prijatelj. Rule je široj javnost je postao poznat nakon ogromnog uspeha singla “Zek Zek Dadumle” koji je na jutjubu pregledan preko 15.000.000 puta. Učestvovao je na Moravskim biserima, a postao je pevač. - Rodom sam sa Uba i poslovi na selu mi nisu strani - rekao je Rule.
20:54 - JOVANA NIKOLIĆ – DRUGA PRATILJA NA IZBORU ZA MIS
Jovana Nikolić je bila druga pratilja na izboru za Mis Srbije 2012. godine. Jovana je rođena 1988. godine u Nišu. Student je Visoke škole strukovnih studija, govori engleski jezik, a ima sestru bliznakinju Branislavu. Želela bi da otvori svoj vrtić, u kome će posebno razvijati sklonost dece ka plesu, a volela bi da se posveti i radu sa decom sa posebnim potrebama. - Nisam neka svađalica - rekla je Jovana. - Najviše će mi nedostajati, a volela bih da vidim Zdravka Čolića.
20:56 - RULE: VEĆ SAM BIO NA FARMI
Rule je istakao da je boem i da je veoma nervozan kada sam gladan.
- Već sam bio par puta na Farmi sa Džejom i Adilom kada su gostovali na žurkama. Nemam neku taktiku, ništa mi nije teško. Jednostavno sam takav. Ukazala mi se prilika da budem takmičar i iskoristiću je - rekao je Rule.
Jovana Nikolić je otkrila da nema dečka.
21:00 - TIJANA MACURA PETROJKA – GLUMICA I PEVAČICA
Tijana Macura – Petrojka je pevačica i glumica koja je široj javnosti postala poznata nakon prikazivanja TV Serije “Selo gori, a baba se češlja” gde je glumila devojku “Sina Dragana”. Rođena je 1979. godine. Pošto je Tijani pevanje prva ljubav, i susret sa režiserom poznate serije Radošem Bajićem se desio na jednom humanitarnom koncertu. Nekoliko puta je pevala na humanitarnim koncertima koji su organizovali Dobrivoje Budimirović Bidža i Raka Radović, političar i bivši učesnik Farme.
- Trudiću se da budem ono što jesam. Dosta vremena sam provela na selu. Plaši me što ću biti odvojena od moje dvogodišnje ćerkice - istakla je Tijana u svom profilu.
21:01 - SHA ILA - REPER
Reper Nenad Aleksić Sha rođen je 1980. godine. Posto je popularan kada je počeo da sarađuje sagrupom SHA ILA, tačnije sa sinom pokojnog Minimaksa. Vlasnike je studija “Blok 1”. - Svi poslovi na Farmi mi neće biti strani jer sam raspuste provodio kod babe i dede na selu. Voleo bih da vidim Vučić i Dačića na imanju - rekao je Nenad Aleksić
21:05 - FILIP PANAJOTIOVIĆ - MANEKEN
Maneken Filip Panajotiović je rođen 1991. godine u Beogradu. Učestvovao je u izboru “Best Model of The World” 2012.godine. Bio je u vezi sa Milicom Majstorović, a “šiškalo” se da je bio i sa Anabelom Bukvom. Filip je radio sa mnogim zvezdama iz Srbije, a druži se sa nekadašnjim farmerima Ćemom i Vladom Stanojevićom. - Prednjačiću u zabavama. U ljubavnim aferama, ne znam, videćemo - rekao je Filip. - Najviše će mi nedostajati drugovi, provodi po klubovima. Mislim da će mi biti veliki problem učešće preostalih takmičara. Teško je naći zajednički jezik sa svima.
21:08 - SAŠKA KARAN – FOLK PEVAČICA
Savka Gazivoda, pevačica, javnosti pozantija kao Saška Karan, svoju popularnost je stekla devedesetih godina kada je svrstavana među najatraktivnije pevačice. Proslavila se hitom “Srce puno baruta”.
21:10 - SAŠKA KARAN: KO MI SE ZAMERI VIDEĆEMO...
Pevačica Saška Karan je rekla u studiju da je ponela svetu vodicu koju će da koristi sa Farmi kako bi oterala neprijatnosti od sebe.
- Ja sam ovako super, ali ako mi se neko zameri, videćemo šta ćemo - upozorila je Saška.
21:12 - U SPAVAĆOJ SOBI 17 KREVETA,KUĆA PRETRPELA BLAGE PROMENE
Farmeri koji su bili u studiju na putu su ka Lisovićima. Iz studija u Šimanovcima limuzinama učesnici odlaze u 100 dana dug rijaliti. Ognjen Amidžić se uključio u studijo sa imanja.
- Obišao sam sve okolo da vidim da li se nešto promenilo - rekao je Ognjen. - Takmičare kad dođu očekuje posluženje, a sada ću da uđem u famoznu kuću. Imamo nove slike, dnevna soba je u dobrom starom ruhu. Posteljina je spremna. Spavaća soba na prvom nivou ima 17 kreveta i na njima nema ništa. Kuhinja je super. Mislim da je sve spremno.
21:25 - FILIP MITROVIĆ – PEVAČ
Filip Mitrović je rođen 31. oktobra 1991. godine u Kraljevu. Učestovao je u muzičkom šou “Prvi glas Srbije”. Radio je jedno vreme kao pica majstor, ali je ubrzo video da tu nema perspective pa se latio mikrofona. Počeo je da peva sa grupom “31.oktobar”, kojoj je dao ime po svom datumu rođenja, a kasnije je pevao sa grupom Energetski krug. - Moj najveći uspeh je to što sam sam došao dovde. Mislim da će mi najteže pasti to što higijena neće biti najbolja. Radio sam na farmi. Pobeda mi neće biti preokupacija - istakao je Filip.
21:28 - GORDANA BJELICA – GLUMICA
Gordana Bjelica je srpska glumica rođena 23. oktobra 1959. godine u Obrenovcu. Proslavila se ulogama u filmovima osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka. Široj javnosti je poznata po ulogama sekretarica u serijama “Bolji život, Srećni ljudi, Gore dole, Doviđenja u Čikagu.” U emisiji „Minimaksovizija“ je izjavila da je Miroslav Lazanski otac njenog deteta iako je on bio oženjen.
- Najviše me plaši zlo - rekla je Gordana. - Obožavam miris staje i mislim da je boravak na selu - odmor.
Ljuba Pantović Subotić, bodi-fitnes takmičarka, rođena je 4. marta 1979. godine u Beogradu. Student je fakulteta za poslovno pravo i reprezentativka Srbije u bodi-fitnesu. Takođe je poznata i po sjajnim uspesima u kik-boksu, uz to je jedina žena na Balkanu koja ima međunarodnisertifikat za telohranitelje. - Najveća titula koje imam su moje dve ćerke. Sve umem, ali mislim da niko moje negativne osobine neće videti. Šta budu ljudi oko mene radili, tako će i biti. Ako budu bili dobri, biću još bolja, a ako budu loši, ja ću biti još gora. Poslovi na Farmi mi neće biti problem. Sportisti idu do pobede - poručila je Ljuba.
21:37 - ANDRIJA ERA OJDANIĆ – PEVAČ NARODNE MUZIKE
Andrija Era Ojdanić je rođen 13. Decembra 1947. godine. Ovaj folk pevač je na estradi preko 40 godina. Oženjen je i ima šestoro dece. Četvoro iz braka i dvoje vanbračne. Pored muzike, poseduje motel i restoran “Era” na Ibarskoj magistrali. Bio je učesnik rijaliti šoua “Veliki Brat”.
- Na Farmi će mi nedostajati samo seks - rekao je Era.
21:39 - LJUBA: LJUBAV NA FARMI NEMOGUĆA
Bodi-fitnes takmičarka, Ljuba Pantović Subotić, je otkrila da se od nje ne može očekivati da se zaljubi na Farmi jer ima već dečka.
- Ni na Farmi, ni napolju ne možete od mene očekivati da se zaljubim - bila je jasna Ljuba.
21:43 - FARMERI STIGLI NA IMANJE
Prvi deo takmičara koji su se već predstavili u studiju su stigli na imanje. Ognjen ih je dočekao, a farmeri su mu rekli da su imali zastoj na putu. Svi su se poslužili i ušli u kuću.
22:00 - GOCA BOŽINOVSKA – PEVAČICA
Goca Božinovska je rođena 16. januara 1965. godine u selu Samaila. Osnovnu školu je tavršila u Kraljevu gde je imala i prvi nastup u kulturnom centru Abrašević. Posle završetka srednje škole sa porodicom se seli u Beograd. Njen izgled i glas su privukli dosta pažnje te ju je Šaban Šaulić pozvao da pevaju zajedno. 1984. godine je rodila ćerku Jelenu te je muzičku karijeru zapostavila na neko vreme.
22:01 - MIKI MEĆAVA – PEVAČ
Milan Obradović, alijas Miki Mećava, uvek je prepoznatljiv po tome što nosi maramu na glavi. Miki se 1994. godine pojavio na estradnom nebu kada je izdao album “Potrebe nema”. Više puta je učetvovao na Grand festivalu.
- Brži mi je jezik od pameti. Životinje mi nisu strane, kao ni poslovi na farmi. Plaši me kakav je krevet, ne mislim da li će biti pun ili prazan. Ulazim marketinški - rekao je pevač.
22:03 - EKREM JEVRIĆ
Dobro poznat farmer, Ekrem Jevrić rođen je 25.10. 1957. godine u Gusinju, opština Plav u Crnoj Gori. Gospoda, kako ga još zovu, steko je slavu hit pesmom „Kuća poso“. Oženjen je Igbalom, a sa njom ima četii sina: Enisa, Nermina, Hajrudina i Berata. Živi i radi u Americi kao građevinski radnik. - Nikoga neću da maltretiram - rekao je Ekrem. - Čuvao sam stoku i to mi je sve poznato. U svemu sam dobar, u radu i u poslu. Najgore mi je kupanje. Dva dana je dovoljno da se kupaš nedeljno. Najviše će mi nedostajati moja žena Ibgala. Rekao sam joj da Vendi neće da dođe, a bilo bi dobro da ona dođa, neka proba. Ako bih mogao, ja bih da osvojim prvo mesto.
22:06 - STANIJA DOBROJEVIĆ – STARLETA
Stanija Dobrojević je rođena 17.marta 1985. u Hrvatskoj. Završila je srednju Ekonmsku školu u Sremskoj Mitrovici, a trenutno je student Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu.Devojka koja je srpsku javnost zaludela izvajanim telom i provokativnim seksi fotografijama. Rođena u Virovitici, početkom rata preselila se u Srbiju, živela je u Americi, a i danas je često na relaciji Srbija – SAD. Trenutno je zaštitno lice “Haras kazina” u Atlantik sitiju.Učestvovala u Rijalitiju “Vip Survivor 2012″. - Idem na Farmu da vidim kako ću da se snađem u tim uslovima - rekla je Stanija. - Ulazim na Farmu da bih pobedila.
22:08 - STANIJA: DOVOLJNO JE ŠTO SAM STANIJA
Internet senzacija Ekrem Jevrić je istakao da su se žena i njegova deca složili da uđe na Farmu, a Stanija je u studiju rekla da od nje može da se očekuje - ništa. Prvi put će biti u ovakvim uslovima i naglasila je da je dovoljno to što je Stanija Dobrojević i ništa više tako da mediji mogu da prestanu da je optužuju da se ničim ne bavi.
22:12 - DRUGI DEO TAKMIČARA STIGAO NA FARMU
Još jedan kontigent takmičara stigao je na Farmu. Med i orasi su im posluženi i ukućani se pridružuju prvoj grupi.
22:24 - FARMERI SE UPOZNAJU, TREĆA GRUPA NA PUTU KA LISOVIĆIMA
Prve dve grupe takmičara su na Farmi. U toku je upoznavanje, a Zorica Marković za sada najviše priča sa Dulom i Radojkom.
- Ja ležem kad vi ustajete - rekla je pevačica bra;nom paru iz Galibabinaca.
Vesna Rivas, Jovana Nikolić i još neki farmeri su u panici jer ne mogu da puše u kući.
22:45 - SEKSI SANDRA: ZA ŠLJIVOVICU MISLILA DA JE TEKILA
Seksi Sandra se po ulasku na imanje uredno poslužila. Ona očigledno ne zna da se u Srbiji uz so i hleb služi šljivovica, a ne tekila, kao što je ona mislila.
Devojke obučene u narodnu nošnju su Sandru poslužile, a kada je uzela časicu sa šljivovicom pitala je da li je to tekila. Iako je ušla na Farmu starleta očigledno nije potpuno zaboravila na beogradske klubove gde se uz so služi tekila.
22:58 - FARMERI IGRAJU KOLO
Farmeri se ludo zabavljaju. Svi su ustali i igraju kolo. Svi takmičari su iznenađeni jer Danijel Alibabić,koji je iz Crne Gore, zna da igra srpsko kolo.
23:19 - TREĆA GRUPA FARMERA STIGLA
Poslednji farmeri su stigli. Deo takmičara od koje se najviše očekuje je ušla u dvorište i pozdravili su se sa Ognjenom. Stanija, Era, Ekrem, Goca su pevali pesmu "Pogledaj me mala moja" pa su ušli u kuću.
23:25 - EKREM GAZDA
Ognjen je okupio sve takmičare. Ljuba je jedina bila u spavaćoj sobi, ali je voditelj otišao po nju.
- Imam obaveštenje za sve vas. Ja se nadam da ćete biti nasmejani do kraja [oua. Ima dosta noviteta. Pušenje je dozvoljeno samo u kupatilu i to samo jedna osoba može da bude tamo. Ako se dve osobe nađu u kupatilu, biće strogo kažnjeni. Proka će se pojaviti i sad će vam reći šta smete da radite.
Posle nekoliko trenutaka na vratima se pojavio vlasnik imanja i poželeo im dobrodošlicu. Odmah ih je izgrdio što nisu upalili vatru. Ekrem je protestovao zbog pušenja.
- Niko od vas ne može da legne, a dok ne napravi svoj krevet. Gazdu večeras birate vi - rekao im je Proka.
Saška Karan je odmah predložila Zoricu Marković. Neki takmičari su se protivili. Ekrem misli da treba on da bude gazda. Glasanjem takmičari su odlučili da gazda ipak bude on.
- Ima da bidu svi zadovoljni - rekao je Ekrem.
Farmeri imaju na raspolaganju 17 krevata i dva u štali.
Dvadeset četiri takmičara ušlo je na najpopularnije imanje u Lisovićima i boriće se za nagradu od 50.000 evra
Dvadeset četiri takmičara ušlo je na najpopularnije imanje u Lisovićima, koji će se u toku 100 dana boriti za nagradu od 50.000 i titulu najboljeg farmera.
Ekrem nije oklevao, kao ni mnogu farmeri, pa je tako odmah seo pored Stanije, a i starleta je glasala za njega da joj gazduje prve nedelje.
22.36 - Na imanju ma 19 kreveta, seljani moraju sami da naprave krevete i dušeke. Imaju slamu, igle, konce, daske, eksere, celu radionicu. Ekrem spava u gazdinoj kući.
22.35 - Ekrem je rekao da će svi da biti zadovoljni!
22.33 - Farmeri odlučili da Ekrem bude gazda!
22.31 - Farmeri sami biraju gazdu. Saška Karan je predložila Zoricu, a Zorica Eru. Glasanje je u toku. Ekrem je predložio samog sebe.
22.30 - Ekrem se već svađa sa Prokom, pita ga kakav je to zakon kad ne mogu da puše. Proka je rekao da niko neće moći da legne dok ne sredi krevet i napuni posteljinu slamom.
22.29 - Stgao Proka, pozdravili su ga aplauzom, a on ih je iskritikovao što nisu naložili vatru.
22.27 - Ognjen je svima poželeo dobrodošlicu i da im osmeh traje što duže. Saopštio je prvo pravilo, koje je vezano za pušenje. Naime, pušenje je dozvoljeno samo u kupatilu i samo po jedna osoba može biti u kupatilu. Ako se nađu dve osobe zajedno, biće kažnjene. Farmerima se ovo nije svidelo.
22.26 - Ognjen je okupio sve farmere da bi im saopštio obaveštenje.
22.24 - Studio - Aleksandra kaže da je ekipa kompletirana i svih 24 farmera je na imanju.
22.22 - Era se pomolio, prekrstio i rekao da će biti žestokih okršaja.
23.20 - Stigla je i poslednja grupa farmera. Prilično su raspevani, a Era ih predvodi. Kao i prethodne dve grupe, i ovi farmeri su posluženi pogačom i rakijom.
23.10 - Nazif se ne odvaja od Jovane Nikolić. Kaže da liči na Dženifer Lopez. Oni su komentarisali voditeljku Aleksandru, Jovana je rekla da je lepa, a Nazif je rekao: "Toliko je lepa da sam sve vreme gledao u tebe", misleći na Jovanu.
22.58 - Veselo na farmi! Seljani zaigrali kolce. Glumici Tijani Macuri, poznata po ulozi Petrojke u seriji "Selo gori, a baba se češlja", je rođendan.
22. 51 - Danijel razgovara sa Seksi Sandrom i pita je kako nema ljubav. Ona kaže ima ljubav drugarice, ali nema dečka. Njemu nije jasno kako je to moguće. Sandra kaže da je počela da se preznojava.
22.46 - Danijel Alibabić ne gubi vreme! Već je pokrenuo priču o ljubavi sa Seksi Sandrom i Jovanom Nikolić.
22.45 - Nazif je rekao da će Halidu dati besplatno pesmu, dok je drugi naplaćuju sedam hiljada evra. To je mnogo, može se kupiti avion za te pare, rekao je...
22.40 - Farmeri traže mesto za pušenje. Nazif Gljiva pohvalio je frizuru Jovane Nikolić i rekao da mu liči na neku glumicu, možda Anđelinu Džoli, ali po punđi na neku drugu...
22.32 - Kako saznajemo od naše novinarke, koja se trenutno nalazi u Pinkovom studiu u Šimanovcima, Goca Božinovska nije mogla da izdrži bez cigareta dok je bila u studiu, a pošto je u celoj zgradi zabranjeno pušenje, otišla je u toalet. Društvo joj je pravila glumica Gordana Bjelica. Nakon toga nije bio moguće ući u toalet od dima.
22.26 - Seljani se u opustenoj atmosferi upoznaju i nazdravljju. Sto je pun hrane i pića, čekaju da stignu i ostali farmeri i da počne gozba. Mnoge je zabrinulo to sto je zabranjeno pušenje. Vesna Rivas prebrojava pušače. Zorica Marković priča o svojim opancima, kaže da je prohodala.
22.22 - Farmeri koji su stigli na imanje razgledaju kuću i razgovaraju o tome kad ustaju. Radojka i Dule kažu da ustaju u 6 sati.
22.16 - Poslednjih osam farmera uputilo se put Lisovića.
22.11 - Ognjen dočekuje još 8 farmera, koji upravo stižu. Poslužena im je pogača, rakija i slatko.
22.07 - Ekrem Jevrić i Stanija Dobrojević ulaze u studio.
Ekrem kaže da se ne ljuti lako, da može svašta da istrpi. Potudiće se da bude 80 odsto bolji. Čuvao je stoku i svi poslovi su mu poznati. Najteže će mu pasti kupanje. Najviše će mu nedostajati žena.
Stanija kaže da je iskrena i borbena.Ulazi zato što joj se ulazi. Avanturista je i želi da vidi kako će se snaći. Ne plaši se životinja već ljudi. Kaže da ne poznaje nikoga sa naše javne scene. Nedostajaće joj Fejsbuk i Tviter. Ona još kaže da je nećemo videti golu, ali i da ulazi da bi pobedila.
22.00 - Goca Božinovska i Miki Mećava ulaze u studio.
Goca kaže da želi da vidi kolike su njene mogućnosti. Misli da je dobar čovek, nije folirant, nema dlake na jeziku. Dobra je kuvarica, može da bude i zidar, molar... Ništa joj nije strano. Mladost je provela po njivama.
Gocina ćerka Jelena veoma je teško podnela njen odlazak na farmu. Kako saznajemo, Jelena se teško odvojila od Goce i vidno je utučena.
Miki misli da je duhovit, ali i prgav. Misli da će se navići na uslove na farmi, voli životinje, zna da muze krave. Ne užasava se ničega. Plaši ga kakav je krevet.
21.43 - Farmeri se pozdravljaju sa Ognjenom. Zorica Marković je raspoložena i raspevana. Dočekali su ih sa pogačom i rakijom.
21.41 - Prva grupa farmera je stigla na imanje.
21.36 - Ljuba Pantović Subotić i Era Ojdanić ulaze u studio.
Ljuba najveća titule su joj ćerke. Spremna je na kompromise. Ne zna šta da očekuje. Može da jede i da ne jede. Obožava životine, ništa joj ne smeta u vezi sa štalom.
Era kaže da je vredan, pošten. Prošao je celu planetu. Očekuje da pokaže onima koji ne znaju šta je farma. Zna sve da radi. Nedostajaće mu seks.
21.29 - Filip Mitrović i Gordana Bjelica ušli su u studio
Filip kaže da je veseo, nasmejan, voli zabavu. Najteže će mu pasti što higijenski uslovi nisu dovoljno dobri. Radio je u štali. Ne razmišlja o pobedi, ali vole bi da pobedi.
Gordani je omiljeno mesto za odmor selo, obožava miris đubreta. ima pobednički duh, ne voli zlobu. Volela bi da pobedi neko ko je čovek.
21.13 - Ognjen obilazi imanje i kaže da je sve divno i da je veče čarobno. U kući se nalazi oko 17 kreveta, ali ništa nije sređeno.
21.11 - Još osam farmera uputilo se put Lisovića
21.09 - Filip Panajotović i Saška Karan ulaze u studio.
Filip dosta kasni, voli izlaske, nije zaljubljive prirode. Ne zna šta da očekuje. Nedostajaće mu klubovi i devojke.
Saška voli selo, nepredvidiva je, misli da će se prilagoditi. Volela bi da vidi pozitivnu ekipu. Ne užasava se posla koji je očekuje.
21.00 - Tijana Macura i Nenad Aleksić Ša ušli su u studio.
Tijana je saosećajna, osetljiva na nepraavdu i često plače. Brzo plane. Trudiće se da bude ono što jeste. Mesila je hleb.
Nenad ne voli da čita knjige. Sve mu je poznato, nejviše će mu nedostajati filmovi i brat. Očekuje ludnicu i nada se da neće biti dosadno. Voleo bi da pobedi.
20.55 - Zoran Jagodić i Jovana Nikolić ušli su u studio.
Zoran kaže da je tačan i precizan. Najnervozniji je kad je gladan. Ništa mu nije stranu, spreman je za borbu. Plaši ga ako prvo veče bude u štali.
Jovana kaže da je plemenita i komunikativna. Očekuje da bude sve ok, nije svađalica. Plaši je što neće biti konja. Nedostajeće joj porodica. Volela bi da vidi Čolu.
20.43 - Seksi Sandra i Danijel Alibabić ušli su u studio.
Danijel kaže da se nikada nije oprobao u seoskim poslovima. Ne zna da sadi, ore i kopa, ali misli da će naučiti na imanju. Nada se da će ga posle Farme zvati više da nastupa.
Sandra Valterović kaže da je dobar prijatelj. Nikada nije bila na selu. Očekuje dobro zezanje. Užasava se štale i buba.
20.40 - Ognjen se nalazi na imanju i kaže da mu posebno srce zaigra kad dođe na farmu. Zemlja nije obrađivana dve godine i, kako kaže Ognjen, farmeri će se namučiti.
20.35 - Prvih osam farmera uputilo se ka imanju.
20.30 - Ulaze Nazif Gljiva i Zorica Marković
Nazif bi voleo da sa njim uđe i Suzana Mančić, ali i da postane predsednik BiH. Možemo da očekujemo puno satire i puno fora.
Zorica je ušla u opancima! Nada se da će pokazati kako se pravi sir. Očekuje šarenu balegu. Ne bi volela da vidi Miloša Bojanića i Vesnu Zmijanac. Možemo da očekujemo svašta!
20.25 - Ulaze Milan Tarot i Vesna Rivas
Milan Tarot kaže da mu je najveći uspeh što je vodio televizijsku emisiju uživo 17 sati. Najviše će mu nedostajati porodica. Voleo bi da vidi Opru Vinfri. Nije mu bitna pobeda! Na imanju bi voleo da vidi Ognjena.
Vesna kaže da je iskrena, srećna i ostvarena. Ne očekuje ništa osim zabave i da nešto nauči. Ne očekuje pobedu, ali želi da ostane do kraja! Volela bi da se zamonaši!
20.10 - Pevač Andrija Marković i Daria Satanojević ušetali su zajedno.
Daria je rekla da se ne libi ni jednog posla i da jedva čeka da uđe. Da će na farmmi biti ono što jeste, a pre svega da će biti iskrena i normalna. Nikada pre nije radila u štali.
20.05 - Prvi farmeri koji ušli u studio su Radojka i Dule Bogdanović.
Radojka kaže da nije svađalica i da mogu da očekuju od nje da ima napravi odličan sir i hleb. Rekla je da nije svađalicai da je stid što će da spava u sobi sa svima. Nije im bitna pobeda.
20.00 - Aleksandra Jeftović rekla da Farma može konačno da počne!
Četvrti po redu sezona rijaliti program "Farma" upravo počinje. Sve je spremno za ulazak 24 farmera.
Pod budnim okom kamera za tiutulu najboljeg i publici najomiljenijeg boriće se 24 takmičara, među kojima su: Goca Božinovska, Ekrem Jevrić, Stanija Dobrojević, Danijel Alibabić, Daria Stanojević, Dule i Radojka, Zorica Marković, Sandra Valterović, Vesna Rivas, Filip Panajotović, Aleksa Aki Marković, Miki Mećava, Zoran Jagodić Rule, Gordana Bjelica, Filip Mitrović, Saška Karan, Milan Tarot, Nazig Gljiva, Era Ojdanić, Jovana Nikolić, Tijana Macura, Nenad Aleksić Ša, Ljuba Pantovic Subotić.
Međutim, ovo nije konačna lista učesnika, jer organizaori spremaju iznenađenje i nove VIP seljane.
U okvriru imanja sagrađena je kuća za sluge, kao i za gazdu sa ukupno 24 kreveta, koliko će biti i farmera. Voditelji ove sezone, kao i prethodnih, biće Ognjen Amidžić i Aleksandra Jefanović.
Desetak dana pre rijalitija, tačnije kad je potpisala ugovor, ona je istraživala i na sve načine se trudila da sazna ko će još učestvovati, a sve u nameri da sklopi pakt i dogovor o fingiranoj romansi
Sandra Valterović, alijas Seksi Sandra, čvrsto je odlučila da učešće na „Farmi“ iskoristi za svoju maksimalnu promociju.
- Desetak dana pre rijalitija, tačnije kad je potpisala ugovor, ona je istraživala i na sve načine se trudila da sazna ko će još učestvovati, a sve u nameri da sklopi pakt i dogovor o fingiranoj romansi.
Podsećamo, romanse su uvek takmičarima donosile najviše publiciteta, što se najbolje videlo na primeru Katarine Živković i Baneta Jankovića. Međutim, Sandra je odlučila da bude još ekstremnija i bez i jedne kočnice, pa čak i da ima seks na imanju - priča nam izvor blizak pevačici i dodaje:
- Neposredno pred ulazak videla se s nekoliko muških učesnika. Da li je neko od njih pristao na izrežirani seks, ostaje nam samo da sačekamo i vidimo.
U Lisović se sinoć uselili farmeri, koji će se u narednih 100 dana kroz ljubav, svađe, tuče, podmetanja, suze i smeh boriti za 50.000 evra
Kuća u kojoj će biti svega i svačega Biće svašta. Na imanje u Lisoviću sinoć su se uselili novi farmeri, koji će se u narednih 100 dana boriti za 50.000 evra. Neki od njih su iskusni rijaliti takmičari, a nekima će „Farma“ biti prvo iskustvo pred kamerama koje ih prate 24 sata.
Kao i prethodnih sezona, nema sumnje da će i ovoga puta biti žestokih svađa, možda i tuča, golotinje, vatačina, a verujemo i seksa. Ko će osvetlati obraz, ko će razočarati, a ko napokon pokazati pravo lice preostaje nam tek da vidimo.
NTERVJU UČESNICA FARME STANIJA OTVORENO: Nisam imala seks dve i po godine!
Čekala sam dečka da se vrati sa Havaja. Bila sam u najboljim godinama, a živela kao opatica. Eto vidite kakav sam karakter
Sl Ne ložim se na manekenčiće i fudbalerčiće, već na prave muškarce. Znači, trebalo bi da ubace nekog drvoseču (smeh)
Otvorena. Stanija Dobrojević svakako je jedna od najatraktivnijih na imanju u Lisoviću. Zgodna Rumljanka obećava spektakl i kaže da će se potruditi da nikoga ne prebije, veruje da će biti seksa na Farmi, ali iz te priče izuzima sebe. Za Kurir je otkrila da veoma dugo može da apstinira, a da je najduži vremenski period bez muškarca bio dve i po godine.
- Najviše me plaše međuljudski odnosi i higijena. Nisam nafurana riba, koja se folira - fuj, selo smrdi. Ne! Sve ću da radim, čak i da čistim štale i obore, hranim stoku i živinu. Nikada u životu nisam živela na selu i ne znam kako se neguju domaće životinje, odrasla sam u stanu, tako da nisam ni dvorište ni kuče imala, ali nadam se da ću se snaći.
♦ Da li imaš taktiku?
- Pomalo zazirem od kamera koje će biti uključene 24 časa, jer dok sam bila u „Survajveru“, nije bilo tako. Tamo tačno vidiš kada ti dolazi kamerman i možeš čak i da glumiš jer znaš šta se snima. Moguće je da se zabeleže neki momenti i postupci kojih ni sama nisam svesna.
♦ Postoji li mogućnost da ti se desi romansa u „Farmi“?
- U ovom trenu mogu da kažem ne, ali sam svesna da se u rijalitiju živi nov, drugačiji život. Pod tim okolnostima je sve moguće. Ne mogu da garantujem da neće.
♦ Koliko si najduže izdržala bez seksa?
- Iskreno?! Pune dve i po godine, kada sam čekala dečka da dođe.
♦ Odakle?
- Sa Havaja. Eto vidite kakav sam karakter. A još su to bile moje najlepše godine. Imala sam 23-24 godine. A živela kao opatica! E zato mi je i bilo žao što su me tada neosnovano spajali s fudbalerima.
♦ Kakav frajer bi mogao da te osvoji?
- Ne ložim se na manekenčiće i fudbalerčiće, već na prave muškarce u pravom smislu te reči. Znači, trebalo bi da ubace nekog drvoseču. (smeh)
♦ Šta misliš da li će biti seksa u „Farmi“?
- Moguće. U stvari, biće sigurno. Ali ne očekujte ga od mene!
♦ Ipak se očekuje neki toples ili bar da si razgolićena?
- Pusto ostrvo je nekako samo po sebi davalo ležernost i tamo je nudizam bio okej. Farma mi nije za to. Možda eventualno neki seksi šorts kada otopli.
♦ Sigurna sam da si sada razočarala mnoge i da su te već zamišljali kako u halterima pojiš svinje.
- Jedino ako dobijem zadatak od zadruge. (smeh)
♦ Šta će ti najviše nedostajati?
- Internet.
Srbija će me tek voleti
♦ Da li može da se dogodi da se pobiješ s nekim, pošto si iz „Survajvera“ izbačena upravo zbog toga? - Ni u jednom rijalitiju ne bih ostala po svaku cenu. U afektu mogu svašta da uradim. Prezirem zlobu i provokaciju. Mrzim džukačku inteligenciju i više volim glupe ljude nego takve. Neću kalkulisati, već ću biti ono što jesam i Srbija će me tek voleti.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu