Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Dobro vece svima ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ...jao Cici Mici pazi kako nam izmami osmeh u koju kap suze ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Umrecu cim aga ugledam setim se onog  ruze Tito mi ti se kunemo A vidim jos neko niji se raskitio u kafani ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nova Godina nekima traje cele godine Daj sad kasiku da prerezem vene ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
nemo Niki leba ti kasikom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ај кутлаЧом па да и ја станем у ред љубим вас девојке кад су мушки цицијке нарафски све се нешто неЧкају ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
des vucko munulo te june
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Ma cujte nesto sam razmisljala sta je bezbolnije ....jel da se bacim pod avion a onda morala bi do Surcina pa sam odustala..... ili....da se bacim iza voza , samo su razredili sad i to pa prodje na dan mozda 3 a posto je jos hladno ne da mi se stajati na promaji , a i ako promasim ode mi kolena i dlanovi , ima da ih nazuljam dok se bacam .... tako ovo mi je opet pri ruci izadjem u kuhinju , i mogu da biram koju cu kasiku ....imam jos i od babe taman i to u retro fazonu da se uklopim u sliku Kud modernom kasikom da rezem vene? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
nemo to odma ti kazem npravit ces takav krs po kujni ni kirbi ti pomoc netje
|
|
Nikita
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
uz ovu se rezu vene?
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Emanuella je napisao: nemo to odma ti kazem npravit ces takav krs po kujni ni kirbi ti pomoc netje ajme zeno pa nisam ja rokfeler ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jos imam usisivas Sloboda Cacak onaj plavi , ali brate radi kao da sad izasao iz radnje .... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|