|
Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
EKSKLUZIVNO: Farmeri ulaze u karantin!
 Foto: Ivan Vučićević copyrighted, Life Content Popularni rijaliti “Farma” počinje sutra na televiziji Pink a poznati farmeri su krenuli polako da ulaze u karantin. Uskoro možete očekivati još fotografija.
 scandal
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Aki se opremio za „Farmu”!
Dok mnogi jure po buticima kako bi što lepše izgledali u rijalitiju “Farma”, mlada zvezda “Granda” Andrija Aki Marković pojurio je da nađe alat koji će mu biti potreban u Lisovićima ne bi li se bolje upoznao sa svim što će mu trebati tokom boravka na selu. Naš paparaco zatekao je Akija na ulici dok je užurbano hodao i pričao telefonom, a onda je uslikao pevača kako pokušava da uđe u prodavnicu gde se prodaje alat, ali je na njegovu žalost zakasnio jer je lokal bio zatvoren.

Uz ovakvu lampu neće imati problem da ode noću do poljskog toaleta: Marković | Foto: Rajko Ristić
kako vidimo na slikama, merkao baterijske lampe! Da li su ga kolege koje su već prošle tu školu posavetovale da se što bolje opremi tehnikom, ne znamo, ali jedno je sigurno - neće imati problem da noću ide u toalet.

A da uzmem i merdevine, neće se bace | Foto: Rajko Ristić
U želji da čujemo da li je Andrija pazario još nešto, pozvali smo ga, a on nam je kratko prokomentarisao:
 Telefonira dok još može | Foto: Rajko Ristić
- Kada ste me slikali?! Ma iskreno, tog dana sam tražio da kupim gumene čizme, ali nažalost radnja koju su mi prijatelji preporučili u to vreme je bila zatvorena, a kažu da tu mogu da se kupe one prave gumene čizme - rekao nam je Aki, a na naše pitanje da li je kupio lampu koju je merkao, nasmejao se i izjavio:
Alo
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Farmeri ulaze u karantin!

scandal
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
VIDOVNJAK PROGNOZIRA PONAŠANJE UKUĆANA U „FARMI“
Milan Tarot: Razdvojiću Ekrema i Vendi!
Još samo dan je ostao do ulaska ukućana u rijaliti „Farma“, a Milan Tarot uveliko se priprema za svoje učešće u ovom programu.

Smatra da mu Era nije konkurencija: Milan | Foto: Mitar Mitrović
Iako nije želeo da prognozira pobednika, uz obrazloženje da bi to pokvarilo uživanje gledaocima, on ekskluzivno za „Alo!“ u svom već prepoznatljivom stilu prognozira neke od događaja na imanju u Lisoviću.
- Znam sve takmičare koji ulaze u rijaliti, čak i imena onih koja nisu objavljena i po onome što vidim biće ovo veoma zanimljiv period. Biće tu i svađa, rasprava i mirenja. Vidim da će biti i seksa, ali znate moje prognoze su verodostojne, ali ako je nešto namešteno ja ne mogu da utičem na to. Reći ću vam i da će se jedan par, koji je svašta proživeo zajedno, u ovoj „Farmi“ rastati i da neće biti u dobrim odnosima.
 Ljubav će biti stavljena na probu: Vendi i Ekrem | Foto: RAS
- Jedine osobe koje su bliske, a zna se da će biti u „Farmi“ su Ekrem i Vendi. Da li mislite na njih? - Upravo na njih. Ja sam bio u Mađarskoj kada se emitovala prošla „Farma“, ali sam gledao neke klipove na „jutjubu“ i video sam kako su se ponašali Ekrem i Vendi. Takođe sam gostovao sa njima u jednoj emisiji gde sam video koliko su bliski. Možda se to na televiziji ne vidi, ali su uživo veoma bliski. Međutim, to će se na „Farmi“ promeniti. Moja energija je jača od Ekremove, tako da mi se javlja da će se Vendi meni prikloniti. Odlepiće za mnom. Vidim da će biti nekih svađa između njih, a kako ja vidim budućnost, Vendi će se veoma naljutiti na Ekrema.
- Kako će se u ovom rijalitiju ponašati Stanija Dobrojević? - To je ona starleta što je gola jahala skuter na vodi. Zanimljiv je ona lik, dosta će se svađati. Ali mogu vam reći da će biti jahanja i u „Farmi“.
- A ostali ukućani?
- Rekao sam već za Vendi i Staniju. Dobra je i ova Saška Karan što joj i prezime govori.
- Da li mislite da će vam Era biti konkurencija?
- Ma kako čiča od 70 godina može meni da bude konkurencija? Jeste da on juri devojke od 20 leta, ali ja vam kažem da on koristi za potenciju med i orahe, ali indijske, a ne domaće. Tu je i koren toga što je pohotan i tako mator. Ali, ni to mu neće mnogo pomoći. Milan prognozira budućnost farmerima
 Filip Mitrović | Foto: Masanori Jošida Filip Mitrović Oženiće se sa ženom po imenu Katrin Denev, koju će sresti dok bude kupovao paprike na Palilujskoj pijaci
 Seksi Sandra | Foto: Andrej Isaković
Seksi Sandra Kada bude završila sa čitanjem „Fausta“ dobiće ponudu života da radi u Vladivostoku u firmi koja se bavi živinom
 Zorica Marković | Foto: Miloš Perić
Zorica Marković 25. oktobra u 15 i 30 odbiće nepristojnu ponudu Vudija Alena da zaigra Lolitu u njegovom novom filmu
 Andrija Aki Marković | Foto: Rajko Ristić
Andrija Aki Marković Prodavačica u kiosku na autobuskoj stanici u Beogradu će zaboraviti da mu da kusur, vratiće se da uzme i tada će upoznati svoju buduću suprugu, zove se Jong Ksijao Ling
Alo
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
BOŽINOVSKA SE LEPO OPREMILA
Goca potrošila 5.000 € na garderobu za „Farmu”!
Da je euforija oko početka rijalitija “Farma” zahvatila učesnike, primer je i Goca Božinovska, koja je, kako “Alo!” saznaje, potrošila 5.000 evra na garderobu koju će poneti na imanje u Lisoviću.
 Ima se, može se: Goca Božinovska | Foto: Zoran Lončarević
- Ona je posetila više radnji i na garderobu koju planira da ponese na imanje u Lisoviću potrošila je 5.000 evra. Nije uopšte štedela, jer želi da se tamo oseća komforno. Kupila je, između ostalog, nekoliko trenerki, pantalone u kojima će moći da se komotno kreće, gumene čizme i tople čarape - ispričao je za “Alo!” izvor blizak pevačici.
Kako bi nam i pevačica potvrdila ovu informaciju, kontaktirali smo sa njom, a zatekli smo je u gužvi, te je bila veoma kratka.
- Šta ću, morala sam da se pripremim. Idem u nepoznato. Valjda će mi se isplatiti i ovo novo iskustvo u životu. Probala sam svašta u životu, a videćemo kako će se ovo na kraju završiti - izjavila je Goca. Alo
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Poslednje pripreme za dva najveća rijalitija
Vlada na Farmi, Lepa u Velikom bratu
Generalna proba za novi serijal „Velikog brata“ održana je juče, a ekipi poznatih koji će se od 25. marta boriti za 50.000 evra pridružila se i Lepa Lukić. Od utorka pak, među farmere ide Vlada Vuksanović.

Ni producenti „Velikog brata“, ni organizatori „Farme“ ne žele da potvrde ko su definitivni učesnici ovih rijaliti emisija koje maltene startuju istovremeno. Međutim, kako smo nezvanično saznali posle Kostarike i preživljavanja u divljini i Vlada Vuksanović će se okušati u „Farmi“.
Pored pobednika poslednjeg serijala „Survivora“ i starleta Stanija će na imanje u Lisoviće, a ugovor o eventualnom učešću potpisala je i pevačica Darija.
Već danas će 24 takmičara ući u karantin iz kog će direktno na farmu. I oni će se, kao i učesnici VIP serijala „Velikog brata“, borit za nagradu od 50.000 evra.
Zvanično, „Veliki brat“ počinje 25. marta. Kao što je „Blic“ najavljivao serijal će se emitovati na televiziji B92, a voditeljka pratećih emisija koje će sumirati sva događanja u kući biće Marijana Mićić koja je bila uključena u sva prethodna izdanja ovog šoua.
 Lepa Lukić
Iako nismo dobili zvaničnu potvrdu, saznajemo da će se među ukućanima opet naći Lepa Lukić. Prema rečima prvog čoveka „Emoušna“ upravo najgledanija sezona „Velikog brata“ bila je ona kada je Lepa, uz Bokija 13 učestvovala u rijalitiju.
- Poslednji „Veliki brat“ sa Sorajim, Brendonom, Nemešom i Duletom meni lično je bio najzanimljiviji, ali i najkrativniji. Što se uspešnosti tiče, ali i gledanosti najbolji je bio poslednji VIP Veliki brat u kom je bila Lepa Lukić - kaže Stamenković koji nije želeo da potvrdi hoće li se poznata pevačica naći na kući u Košutnjaku. Tamo su juče završene poslednje probe pred emitovanje.
 "B92 je najgledniji uz nas"
Goran Stamenković ispred „Emoušna“ koji producira „Velikog brata“ kaže da su se lako odlučili da ponovo emituju šouu na B92. - Dobili smo dobre uslove. Tu pre svega mislim da ćemo imati dobre termine i zajednički interes je da „Veliki brat“ bude uspešan još dugi niz godina. Ne treba zaboraviti da je „Veliki brat“ i počeo da se emituje na B92. Dobro se osećamo ovde a i B92 je najveću gledanost imao dok se emitovao ovaj šou - kaže Stamenković. Prema nejgovim rečima licenca je obnovljena pa će uskoro krenuti i regionalna verzija „Velikog brat“ u koju će pored B92 biti uključen i hrvatski RTL.
Blic
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
ŠOU POČINJE: Pogledajte farmere koji su ušli u karantin! (FOTO)
U hotel u kojem će učesnici "Farme" biti smešteni do sutra uveče, kada će biti prebačeni u Lisović, pristigli su skoro svi takmičari, među kojima su i Stanija, Era Ojadnić, Ekrem Jevrić, Zorica Marković, Milan Tarot, Danijel Alibabić i drugi

Takmičari četvrte sezone rijaltija “Farma” već tokom popodneva počeli su da dolaze u karantin u hotel “Prestiž”, a izgleda da su najnestrpljiviji bili Filip Panajotović Seksi Sandra, Vesna Rivas i bivši učesnik “Zvezda Granda” Andrija Marković Aki koji su u hotel stigli pre 16 časova.
Nešto kasnije su stigli i glumica Gordana Bjelica, pevači Filip Mitrović i Danijel Alibabić koga je dovezla Milena Ćeranić, zatim, tu su i Saška Karan, reper Sha, pevač Miki Mećava, Zoran Jagodić Rule, misica Jovana Nikolić, Tijana Macura…
 Foto: Telegraf Pevač Era Ojdanić u karantin je došao je u društvu svoga unuka, a na imanje je, kao pravi domaćin, poneo jedno jare i petla. Odmah za njim stigla je i pevačica Darija Stanojević.
 Foto: Telegraf Među poslednjima stigla je i dugoočekivana starleta Stanija, u pratnji svoje mame, dok je Milan Tarot, budući da je stigao mnogo pre svih, legao da odrema u hotelu. Sa spiska zvanica nije izostala ni Zorica Marković.
 Foto: Telegraf.rs Takmičari će sutra uveče, prvo skoknuti do “Pinkovog” studija u Šimanovcima, a zatim će otići u Lisović, gde se nalazi imanje na kojem će se zadržati naredna tri meseca. Da podsetimo, “Farmu” će gledaoci moći da prate na televiziji “Pink”, a u utorak, u 21 čas, takmičari useliti u zajednički dom na farmi. Ukupno 24 farmera će se boriti za glavnu nagradu koja iznosi 50 hiljada evra, što je duplo manje novca nego u pošlim sezonama, gde su se učesnici takmičili za 100 hiljada evra.
 Foto: Telegraf.rs Neki od farmera prvi put će imati priliku da se nađu u seosokom okruženju i obavljanju najrazličitijih poslova. Počevši od čišćenja štale, muženja krava, preko kopanja i sađenja bašte, do onog što takmičarima najteže pada, a to je održavanje lične higijene bez kupatila, što iziskuje kupanje u buretu, kao i poljski toalet.
 Foto: Telegraf.rs Pored novih lica na imanju, publika će imati priliku da gleda i jednog od starih farmera koji je brojnim skandalima zaslužio da se pojavi i u ovoj sezoni – mislimo naravno na internet senzaciju, Ekrema Jevrića. Najpre se proslavio Jutjub hitom “Kuća pos’o”, a kasnije burnim ponašanjem sa kojim je, zajedno sa Vesnom Vukelić Vendi, privukao pažnju velikog broja gledalaca. Sve je spremno, šou može da počne!
 telegraf
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
UČESNICI ČETVRTE SEZONE RIJALITIJA U LISOVIĆIMA UŠLI U KARANTIN
Filip kupio kondome za „Farmu”
Ako je suditi po onome što smo uspeli da uslikamo i saznamo pre početka “Farme”, sigurno je da nas očekuje još jedna zanimljiva sezona sa “seljanima” na imanju u Lisovićima.
 Došao pod ful opremom: Panajotović | Foto: Dimitrije Goll
Naime, poznati učesnici rijalitija juče u toku dana su ušli u karantin u jedan hotel u Beogradu, a mladi maneken Filip Panajotović, od koga se očekuje da bude jedan od najvećih zavodnika, pred samo pojavljivanje pred fotoreporterima otišao je na trafiku kako bi kupio cigarete i kondome!
 A ona će da muze kravu: Stanija | Foto: Dimitrije Goll
Ovaj podatak potvrdio nam je, uz vragolasti osmeh, sam Filip, nagovestivši nam tako da će napraviti pometnju među učesnicama; uostalom, zar bi kupovao kontraceptivna sredstva ako nema nameru da ih upotrebi? - Usredsrediću svu snagu na Seksi Sandru i Staniju - otkrio nam je Panajotović.
 Jedina će da pomuze bika: Seksi Sandra | Foto: Dimitrije Goll
Bez kondoma, ali jednako veseo bio je Danijel Alibabić, koji je došao u pratnji drugarice i koleginice Milene Ćeranić, koja mu je sigurno dala nekoliko saveta pred ulazak, a koliko su oni pametni, ostaje da vidimo. Pored njih, i Seksi Sandra se srdačno pozdravila sa novinarima i fotografima.
 Ipak ulazi sam: Era Ojdanić | Foto: Dimitrije Goll
- Jedva čekam da uđem u kuću i sigurno ću naučiti da muzem bika - izjavila je pevačica koja je javnosti poznata po svojim provokativnim fotografijama i spotovima u kojima je skoro gola.
 Ispratili mamu: Goca Božinovska sa decom | Foto: Dimitrije Goll
Mlada zvezda “Granda” Andrija Marković spreman je za početak šoua, dok je Mikiju Mećavi tremu smanjivao prijatelj i glumac Saša Pantić iz humorističke serije “Kursadžije”. Pristigla je i pomalo zaboravljena pevačica Vesna Rivas, kao i poznati bosanski tekstopisac Nazif Gljiva.
 Valjda neće ponoviti njene greške: Alibabića dopratila Milena
Valjda neće ponoviti njene greške: Alibabića dopratila Milena | Foto: Dimitrije Goll Nešto posle 17 časova pristigao je i Era Ojdanić kome su društvo pravili jare i petao koje je pevač ipak morao da vrati kući.
 Zorica Marković | Foto: Dimitrije Goll
Ubrzo su pristigli i pevačica Darija Stanojević koju je dopratio njen dečko, pevačica Zorica Marković koja se sama pobrinula za svoje kofere, kao i Dule i Radojka Bogdanović koji su izjavili da će im ovaj rijaliti doći kao odmor.
 Biće zaduženi za poljoprivredu: Radojka i Dule
Biće zaduženi za poljoprivredu: Radojka i Dule | Foto: Dimitrije Goll U večernjim satima pristigli su još Goca Božinovska koju su dopratila deca, Saška Karan, Stanija Dobrojević, pevač Rule, reper Ša i Milan Tarot koji je ušao na sporedni ulaz kako bi izbegao fotoreportere. U narednim nedeljama farmerima će se pridružiti i Olivija Rogić, Nada Obrić, Tijana Vučetić...
 Ekrem Jevrić | Foto: Dimitrije Goll
Ekrem: Ulazim zdrav, živeću do 94. godine!
I internet zvezda i jedan od najplaćenijih učesnika ovogodišnje “Farme” Ekrem Jevrić bio je u karantinu i odmah nam se pohvalio kako se video sa svojom dragom Vesnom Vukelić Vendi i da je sve lekarske preglede prošao. - Bio sam u nedelju uveče sa Vendi i ispričali smo se. Voleo bih da uđe i da budemo tamo zajedno. Sad sam došao sa lekarskog pregleda i rekli su mi da sam skroz zdrav. Lekar mi je rekao da ću živeti do 94. godine - rekao nam je Jevrić.
Alo
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
100 dana ludila
SPREMNI ZA BLATO: Fensi seljaci u karantinu!
Učesnici rijalitija danas ušli u karantin, a u utorak veče kreće njihova borba za 50.000 evra
 Ekrem sa Stanijom
Šou može da počne. Farmeri su u ponedeljak ušli u karantin i sitno broje do utorka veče i odlaska na imanje u Lisoviću. Kako saznajemo, svi su hteli da saznaju ko su im budući takmaci u rijalitiju, pa su pokušavali da se dovikuju kroz prozore, ali su ih surovi ljudi iz Pinkove produkcije opomenuli na stroga pravila ponašanja. Pojedinci su dan pred ulazak u izolaciju pokušali da organizuju mini-sastanak, sve u cilju dogovora i smišljanja taktike pre nego što budu pod budnim okom kamera. Međutim, za ovaj plan se saznalo i osujećeni su. Ali ovo nije kraj na listi onih koji ulaze u šou. Kako takmičenje bude odmicalo, u Lisović će stizati sve jače i jače face.

Kuća u Lisoviću u kojoj će biti svađa, novih ljubavi, tuča, smeha, suza... a možda i seksa
Kurir
|
|
Kalina
|
|

rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15 Postovi: 490
|
Večeras počinje "Farma": Za 50.000 evra se bore Era Ojdanić, Stanija, Ekrem Jevrić...Četvrto izdanje "Farme" počinje večeras u 21 sat na TV Pink, a taj okršaj u Lisovićima za 50.000 evra neće proći bez Ere Ojdanića, Zorice Marković, Stanije, ali i Ekrema Jevrića. Ukupno 24 takmičara ovog rijalitija ušli su juče u karantin. Na imanje u Lisovićama, gde se održava rijaliti šou "Farma", stigla je Seksi Sandra. Na konstataciju da joj štikle petnaestice, koje je imala na nogama, nisu najbolji izbor za odlazak na selo, pevačica je rekla da će imati dovoljno vremena da promeni obuću.
Odmah za njom stigla su dva imenjaka, pevač Filip Mitrović koji je imao najviše kofera i Filip Panajotović, maneken.
- Videćete, svu svoju snagu ću usmeriti na Seksi Sandru i Staniju - rekao je on.
Ekrem je stigao u karantin dan pre ostalih takmičara. Imao je sistematski pregled, a pred početak rialitija poručio je da ne zna kako će da živi bez Vendi na imanju
Onaj od koga se najviše očekuje, bivši farmer Ekrem Jevrić je u Srbiju doputovao iz Amerike još pre dva dana. Ekrem je dolazeći sa obaveznog lekarskog pregleda otkrio da su ga rezultati ohrabrili, ali ne više od mogućnosti da se opet sretne sa svojom Vendi.
- Čuo sam se sa Vendi juče i nedostaje mi, ali čekaću je na “Farmi”, možda i ona uđe - rekao je Ekrem i dodao da mu je doktorka rekla da će doživeti 94, pa će taman da ima vremena da potroši nagradu jer je siguran da će ovoga puta pobediti.
Farmerima se pridružila i aktuelna druga pratilja mis Srbije Jovana Nikolić, čiji stajling je bio najviše prilagođen prilici, upotpunjen i farmerskim šeširom (a nije Bojanićev).
Crnogorsku zvezdu Danijela Alibabića je ispratila koleginica i drugarica Milena Ćeranić koja se pozdravljala sa farmerima koji su se zatekli ispred, dok je Danijel otkrio svoje ambicije.
- Nikada nisam imao dodirnih tačaka sa stokom i videćemo kako ću se snaći, ali ću dati sve od sebe da budem dobar farmer - rekao je on, dok je njegova duplo starija koleginica Vesna Rivas istakla da na “Farmu” beži od stresa i problema.
Mikija Mećavu je u karantin dovezao Saša Pantić iz "Kursadžija“ i ispratio ga uz šalu. Odmah potom pristigli su i legendarni Era Ojdanić, pa zatim Stanija, pevačica Darija Stanojević, Aki, glumica Tijana Macura, Gordana Bjelica, Džejev kum Rule i Saška Karan. Na dlanu
_________________ Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan mog vremena. Čarls Bukovski
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|