Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Vucice sazalile ste se i pustile da pobedim i jednom. to mi je sto mi je nema vise  чуш једном колко знам два пута заредом опасан си мори... неби ме изненадило да мореш и четири ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Iskra je napisao: Вучица je napisao: ноооћкица у кафанче свимаааааааа цмоокенЗи ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Vulenceee, cmokenzi i tebiiiiiii ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Даде мојааааааааа е вала ред је данаске да се сретнемо на овој нет ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Miss Helen je napisao: Ćaos Iskra i kako si noćas? dobro sam dušo.. nešto umorna ti kako si?
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Вучица je napisao: Iskra je napisao: Вучица je napisao: ноооћкица у кафанче свимаааааааа цмоокенЗи ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Vulenceee, cmokenzi i tebiiiiiii ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Даде мојааааааааа е вала ред је данаске да се сретнемо на овој нет ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) e da znaš vala ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Ode mi Nale e jbg upala u somenare i nikako da izaDŽem ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
одоше мори сви само смо ти и ја у кафанче ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Iskra je napisao: Miss Helen je napisao: Ćaos Iskra i kako si noćas? dobro sam dušo.. nešto umorna ti kako si? Onako a moglo bi bolje...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ел сам ти рекнула мори да мојо летке не качиш по кафанче ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Miss Helen je napisao: Iskra je napisao: Miss Helen je napisao: Ćaos Iskra i kako si noćas? dobro sam dušo.. nešto umorna ti kako si? Onako a moglo bi bolje... uvek moze bolje Vule ebiga omaklo mi se ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|